به گزارش گروه استان های خبرگزاری سلامت به نقل از وبدا،دکتر سید کاظم فرهمند با بیان اینکه طرح شهید سلیمانی از 20 آبان در مناطق زیر پوشش دانشگاه به اجرا در آمد خاطر نشان کرد: در قالب این طرح تیم های حمایتی، رهگیری، مراقبتی و نظارتی فعال و به صورت محله محور و خانه به خانه در مسیر کنترل ویروس کرونا تلاش می کنند.
وی تصریح کرد: در قالب این برنامه 777 تیم حمایتی، یک هزار و135 تیم رهگیری،85 تیم مراقبتی و416 تیم نظارتی با همکاری بسیج جامعه پزشکی، بسیج، هلال احمر، کمیته امداد و سایر نهادهای مرتبط تشکیل شده است و کاهش آمار ابتلا و بستری ناشی از کرونا مهمترین دستاوردی است که این طرح در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد داشته است.
قائم مقام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه حضور داوطلبانه مردم در تمامی برهههای زمانی از ابتدای انقلاب تاکنون بینظیر بوده است، خاطرنشان کرد: در ایام بحران کرونا میتوانیم با نگرش مثبت، تمرکز بالا و اطمینان دادن به خود و دیگران در جهت فرارسیدن روزهای خوب در نبرد با این ویروس منحوس پیروز شویم، چیزی که دور از دسترس نیست و فقط توجه بیش از پیش مردم را در همکاری با مدافعان سلامت میخواهد که همان در خانه ماندن، عدم خروج غیرضرور از منزل، رعایت دستورالعملهای بهداشتی، حفظ فاصه اجتماعی، استفاده از ماسک و شستن دستها با آب و صابون به مدت 30 ثانیه است.
وی استفاده از توان نیروهای مقاومت بسیج و مشارکت های مردمی، اجرای برنامه به شکل محله محور، تکیه بر نظام شبکه بهداشتی، درمانی گسترده و قوی کشور، رعایت موازین کنترل عفونت و حفاظت فردی، بهره مندی از ظرفیت های برنامه هر خانه یک پایگاه سلامت و .... را از مهمترین اصول اجرای این برنامه عنوان نمود.
دکتر فرهمند خاطر نشان کرد: اطلاع رسانی با هدف رعایت دستورالعمل های بهداشتی توسط افراد، کمک به شناسایی و ارجاع به موقع مبتلایان به مراکز درمانی، کمک به رفع موانع قرنطینه، کمک های معیشتی، پیگیری امور شخصی، فراهم آوری خدمات تکمیل درمان و .... از جمله مواردی است که در این طرح به آن پرداخته می شود.