به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) گیلان: دکتر محمدتقی آشوبی، ۸ دی ماه در نشست بررسی احداث بیمارستان جایگزین آستانه اشرفیه و رفع موانع احداث آن، با تاکید بر ضرورت احداث بیمارستان جایگزین آستانه اشرفیه، اظهار کرد: به لحاظ گردشگرپذیر بودن پایتخت مذهبی گیلان، شاهد افزایش جمعیت شناور در منطقه آستانه اشرفیه هستیم.
وی با اشاره به قدمت بالای بیمارستان کوثر آستانه اشرفیه، افزود: ارایه خدمات در بیمارستان قدیمی آستانه اشرفیه بسیار سخت شده و نیازمند احداث بیمارستان جایگزین هستیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به پیگیریهای صورت گرفته جهت احداث بیمارستان جایگزین در آستانه اشرفیه، گفت: احداث بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی در آستانه اشرفیه در حال پیگیری است و با تلاش همهجانبه تا آغاز عملیات اجرایی آن دنبال میشود.
آشوبی با بیان اینکه زمین بیمارستان قدیمی آستانه اشرفیه موقوفه بوده و با نیت خاص ارائه خدمات درمانی است، تصریح کرد: اجرای این طرح باید با مشارکت بیشتر متولیان آستان مقدس سید جلالالدین اشرف، دانشگاه علوم پزشکی گیلان و بخش دولتی تسریع و شتاب بگیرد.
ابراهیم نجفی، نماینده مردم شهرستان آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با اشاره به احداث چند طرح عمرانی در این شهرستان، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی گیلان اقدامات قابل توجهی در جهت توسعه نظام سلامت آستانه اشرفیه برداشته که شایسته تقدیر است.
وی از درج ردیف اعتباری احداث بیمارستان جایگزین آستانه اشرفیه در لایحه بودجه سال آینده خبر داد و افزود: احداث بیمارستان آستانه اشرفیه در جداول بودجه ای صاحب ردیف شده و اعتبارات آن در بودجه سال آینده تخصیص داده میشود.
نماینده آستانه اشرفیه در مجلس بر ضرورت تسریع رفع موانع احداث بیمارستان جایگزین آستانه اشرفیه تاکید و خاطرنشان کرد: زیرساختهای لازم برای احداث بیمارستان جایگزین آستانه اشرفیه در زمین پیشبینی شده وجود دارد که بخشی از هزینههای اجرایی را کاهش میدهد.