فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: سرمایه اصلی سپاه انسان‌های بااراده این مجموعه هستند، نه سلاح‌ها و سخت‌افزارهای جنگی بدون اراده.

سرلشکر حسین سلامی در هشتمین همایش فرماندهان بهداشت و سلامت سپاه و نخستین جشنواره برگزیدگان نظام سلامت و دفاع زیستی در ستاد فرماندهی کل سپاه، نقش‌آفرینی سپاه به‌عنوان یک نهاد انسان‌محور در دوران شیوع کرونا و در مناطق محروم را نشان افتخار سپاه در حوزه سلامت دانست و اظهار کرد: سرمایه اصلی سپاه انسان‌های بااراده این مجموعه هستند؛ نه سلاح‌ها و سخت‌افزارهای جنگی بدون اراده.

وی با تاکید بر اینکه سرمایه‌های انسانی باید چهار خصوصیت، سلامت، امنیت، ایمنی و مهارت را داشته باشد، توضیح داد: این موارد با یکدیگر هم‌پوشانی دارند و در ذیل سلامت تعریف می‌شوند و خود سلامت اجزا و بخش‌هایی دارد که شامل سلامت فکری، قلبی و معنوی می‌شود که همه این موارد در سپاه جاری است.

فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه شرایط بهداشت و سلامت در مشاغل مختلف متفاوت است با بیان نمونه‌ای تصریح کرد: بهداشت و سلامتی که در نیروی دریایی سپاه وجود دارد باید عملکرد متفاوتی نسبت به نیروهای دیگر داشته باشد؛ کارکنان نیروی دریایی به سبب ضربات سینوسی موج دریا بر بدنه کشتی، پس از مدتی دچار آسیب در نخاع و گردن می‌شوند، بنابراین باید بهداشت و سلامت این نکته را با مهندسان ساخت شناورهای دریایی در میان بگذارند و شرایطی را ایجاد کنند که کمترین آسیب به سلامتی کارکنان نیروی دریایی وارد شود.

وی با اشاره به اینکه حفظ آمادگی جسمانی و رعایت بهداشت در غذاخوری‌ها، آسایشگاه سربازان، فضای سبز پادگان‌ها و سرویس‌های بهداشتی سلامتی روحی و جسمی کارکنان را بهبود می‌بخشد، بیان کرد: علاوه‌بر آن نشان از عملکرد دقیق فرماندهان در حوزه بهداشت و سلامت است، چرا که با تغذیه ناسالم و در یک محیط مسموم نمی‌توان نیروهای فعال و سالم داشت.

سرلشکر سلامی با اظهار به اینکه در انتخاب فرماندهان باید افراد مؤمن، سخت‌گیر ولی با عاطفه و گذشت را لحاظ کرد، تصریح کرد: نشاط و معنویت با این دو رکن شکل می‌گیرد.

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه یکی از اقدامات در حوزه سلامت مدیریت تنش‌های روحی و روانی است، عنوان کرد: مسائل روحی و روانی از ذهن آغاز می‌شود و انسان با مثبت‌اندیشی، اعتماد، دلسوزی و ایمان داشتن به یکدیگر می‌تواند پیشرفت را رقم بزند.