به گزارش خبرنگار خبرگزاری سلامت (طبنا)زنجان،
علی محمد نادرخانی با اشاره به پوشش سراسری شبتع آب استان زنجان با استفاده از سیستم GIS اظهار کرد: میزان وجود نقشه های شبکه فاضلاب نیز در بخش شهری استان ۹۵ درصد و در بخش روستایی ۱۰۰ درصد است.
وی افزود: میانگین پوشش منابع تامین آب در استان شامل قنات ها، چاه ها و چشمه ها در بخش شهری و روستایی ۱۰۰ درصد و آمار مشترکین ثبت شده در این سامانه نیز در بخش شهری ۱۰۰ درصد و در بخش روستایی ۹۵ درصد است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان، تصریح کرد: وب GIS راه اندازی شده در سطح استان نیز که با پیگیری معاونت منابع انسانی انجام پذیرفته در تمامی زمینه ها به ویژه حوزه مشترکین و بهره برداری مورد استفاده گرفته و قابلیت وب سرویس به سایر نرم افزارها را دارد.
نادرخانی خاطرنشان کرد: شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در ارزیابی عملکرد شرکت های آب و فاضلاب در چهار گروه A خیلی خوب، B خوب، c متوسط و D ضعیف طبقه بندی کرده است که استان زنجان در گروه A با ۵۸ امتیاز به عنوان پنجمین استان قرار دارد.
وی گفت: در افق اجرای این طرح تهیه نقشه های دقیق، صحیح و قابل اعتمادی است که با مدل واقعی زمین یکسان باشد تا در صورت بروز هرگونه اتفاقی در تاسیسات آبرسانی، حوادث در حداقل زمان ممکن با بیشترین دقت و کمترین هرینه رفع شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان،یادآور شد: در حال حاضر نقشه تراکم حوادث آب و فاضلاب در سامانه GIS استان قابل مشاهده و تحلیل بوده که با بهره گیری از آن، مدیریت فشار آب شبکه توزیع و اولویت های اصلاح شبکه انجام می پذیرد.
نادرخانی ادامه داد: همچنین در صورت بروز هرگونه حادثه ای، اکیپ های حوادث شرکت آبفا با تجهیزات مناسب در محل حاضر و حادثه مربوطه با کمترین زمان قطعی خدمات رفع می شود.
انتهای پیام/