سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نشست هماهنگی اجرای پویش ملی «تغذیه سالم» سال جاری، با اشاره به افزایش شیوع بیماری های غیر واگیر، یکی از اقدامات ضروری را افزایش سطح آگاهی و ارتقای سواد تغذیه ای جامعه با برگزاری پویش های سلامت محور دانست.

به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از فارس، دکتر «اورنگ ایلامی» در این نشست با تاکید بر اهمیت افزایش اطلاعات تغذیه ای مردم جامعه، افزود: در سال جاری نیز همچون سال های گذشته، این پویش با هدف اطلاع رسانی و اصلاح باورهای نادرست برگزار می شود.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه با تأکید بر نقش رژیم غذایی در بروز چاقی، به ویژه مصرف بیش از اندازه چربی های حیوانی و گیاهی، این پدیده را عامل خطر بسیاری از بیماری های غیرواگیر دانست.

دکتر ایلامی هدف از اجرای پویش ملی تغذیه سالم در سال جاری را کاهش میزان کل دریافت چربی رژیم و کاهش دریافت اسیدهای چرب ترانس و اشباع بیان کرد و ادامه داد: کاهش مصرف چربی های ترانس با جایگزینی با چربی اشباع و کربوهیدرات، منجر به کاهش LDL و کاهش خطر مرگ و میر ناشی از مصرف بالای کلسترول می شود.

این مقام مسوول در دانشگاه با تاکید بر اهمیت مصرف صحیح چربی ها و روغن ها در رژیم غذایی، افزود: مطالعات نشان داده حتی کاهش اندک میزان چربی مصرفی می تواند منجر به کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی و عروق کرونر قلب شود.

این نشست به همت گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز و به منظور برنامه ریزی و هماهنگی اجرای پویش امسال، برگزار شد.