مشاور وزیر بهداشت گفت: وزارت بهداشت به عنوان متولی نظام سلامت در کشور به طب سنتی و مکمل به عنوان یک واقعیت جامعه نگاه می‌کند و آن را به رسمیت می‌شناسد.

علی جعفریان، در سمپوزیوم بین المللی طب سنتی، اظهار داشت: طب سنتی در ابتدا طب روز بود نه سنتی و ابوعلی سینا رویکرد علمی مبتنی بر شواهد داشت و امروزه ما هم باید چنین عمل کنیم.

وی با اشاره به ارائه‌هایی که در مورد طب سنتی در سمپوزیوم طب سنتی داده شد، افزود: ارائه‌های شما حاوی نکات مهمی بود و به روش‌های غیر سنتی نیز پرداخته شده بود.

جعفریان ادامه داد: ما همه باید به طب سنتی با رویکرد علمی نگاه کنیم و دستاوردهای آن را به طور صحیح به مردم انتقال دهیم و با تدوین ضوابط و راهنماها از استفاده غلط و سوء‌استفاده در حوزه طب سنتی جلوگیری کنیم.

وی تصریح کرد: در ایران دکترای تخصصی طب سنتی را داریم و افراد با پایه پزشکی و داروسازی وارد طب سنتی شده و مبتنی بر پایه دانشی که دارند، PHD را در حوزه طب سنتی دریافت می‌کنند و با پژوهش‌های انجام شده در این حوزه شواهد معتبر جدیدی در این زمینه ارائه می‌کنند.

مشاور عالی و جانشین وزیر بهداشت ادامه داد: همکاران من در دانشگاه علوم پزشکی تهران مقالات متعددی را در خصوص مدیریت مراحل غیرقابل درمان بیماران مبتلا به سرطان نوشته‌اند و این یکی از حوزه‌هایی است که علم پزشکی مدرن شاید خیلی نتواند در مورد آن کاری کند، در حالی که طب سنتی در این خصوص توصیه‌های فراوانی دارد.

وی گفت: وزارت بهداشت به عنوان متولی نظام سلامت در کشور به طب سنتی و مکمل به عنوان یک واقعیت جامعه نگاه می‌کند و آن را به رسمیت می‌شناسد و با رویکرد علمی ترویج می‌کند و ضوابط و مقررات لازم را با روشی مناسب در این حوزه تدوین می‌کند.