سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: اگر یکی از اتباع به یکی از مراکز سلامت مراجعه کند، از پزشک مانند یک ایرانی بدون بیمه استفاده می‌کند؛ لذا اگر می‌خواهیم اتباع بیگانه را در کشور بپذیریم باید این پازل را منظم کرده و به‌گونه‌ای رقم بزنیم که به نفع مردم باشد.

به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری سلامت(طبنا)دکتر سلمان اسحاقی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره چالش‌های حوزه بهداشت و درمان در مواجهه با اتباع بیان کرد: با یارانه‌ای که دولت به حوزه بهداشت و درمان اختصاص می‌دهد حتی در مواردی که از بیمه‌ها استفاده نشود، حداقل افزایش قیمت برای داروی موردنظر لحاظ می‌شود.

بنابراین اگر یکی از اتباع به یکی از مراکز سلامت مراجعه کند، از پزشک مانند یک ایرانی بدون بیمه استفاده می‌کند.

وی با اشاره به واردات دارو به‌اندازه ۴۵۰ میلیون نفر در دهه ۹۰ ادامه داد: این در حالی بود که مصرفِ در چرخش دارو به میزان ۴۰ تا ۵۰ میلیون نفر بود و مقداری از آن قاچاق می‌شد. سؤال اینجاست چه کسانی از خلأ بین قاچاق و مصرف‌کننده داخلی به‌راحتی استفاده می‌کردند؟ همچنین زمانی که تجهیزات در اختیار مراکز درمانی قرار می‌گیرد در بُعد آزاد نیز با حداقل مابه‌التفاوت بین بیمه و آزاد در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

اسحاقی در رادیو گفت‌وگو تصریح کرد: اگر می‌خواهیم اتباع بیگانه را در کشور بپذیریم باید این پازل به‌هم‌ریخته را منظم کرده و به‌گونه‌ای رقم بزنیم که به نفع مردم بوده و مردم از آن متضرر نشوند. چرا که امروز منابعی که در اختیار سازمان‌ها قرار می‌گیرد باهدف برخورداری مردم کشور از مزایای یک موضوع است. اما شاهد یک پازل به‌هم‌ریخته در این حوزه هستیم.