برنامه‌های هفته فرهنگی خوسف از ۲۴ تا ۳۰ آبان ماه جاری با عنوان "خوسف، بهارستان علم و ادب و ایمان" برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) خراسان جنوبی، محمد محمدیان‌فر ظهر امروز در جمع خبرنگاران در رابطه با هفته فرهنگی خوسف، اظهار داشت: در جهانی زندگی می‌کنیم که از عناصر هویت‌ساز فرهنگی دور شده‌ایم بنابراین توجه به خورده فرهنگ‌ها و فرهنگ عامه می‌تواند باعث جبران بحران هویت می‌شود.

وی با اشاره به ضرورت گام نهادن در مسیر خورده فرهنگ‌ها برای هویت بخشی و ایجاد حس اعتماد به نفس و خودباوری در نسل جوان، گفت: گنجینه واقعی خوسف نخبگان آن هستند، این شهرستان زادگاه بزرگانی چون خاندان عبادی، محقق، استاد شکوهی، راشد محصل، استاد یوسفی، استاد کامیابی و شاعر حماسه سرا ابن حسام خوسفی است.

سرپرست فرمانداری خوسف بیان داشت: ارایه چهره این عزیزان و مفاخر برای نسل جدید میتواند حس خودباوری را ارتقا دهد.

محمدیان‌فر با بیان اینکه خوسف ۱۱۰ شهید را به نظام انقلاب اسلامی هدیه کرده است، افزود: بزرگان خوسف در شرق کشور می‌درخشند.

وی خوسف را شهر بافت‌های تاریخی زنده عنوان کرد و ادامه داد: با قدم زدن در این شهر گویا در تاریخ زندگی می‌کنید، این شهرستان ۱۰۳ اثر ثبت شده ملی دارد که از این نظر دومین شهرستان در استان است.

سرپرست فرمانداری خوسف بیان داشت: ظرفیت گردشگری در خوسف بالا است و بزرگترین شهرک صنعتی با سرمایه گذاری خارجی، ظرفیت بی نظیری را برای آینده خوسف رقم زده است.

محمدیان‌فر ادامه داد: افتخار خوسف محصولات مزیت‌داری چون گل نرگس، عناب و شهر ملی مله است.

وی تصریح کرد: شورای فرهنگ عمومی شهرستان تصویب کرد که از ۲۲ تا ۲۸ آبان ماه را به عنوان هفته و ۲۸ آبان مصادف با درگذشت ابن حسام خوسفی را روز خوسف نامگذاری کند.

سرپرست فرمانداری خوسف گفت: نمایشگاه آثار و دستاوردهای شهرستان از ۲۴ آبان افتتاح و به مدت چهار روز برپا است و صندوق زنان روستایی و صنعتگران غرفه‌هایی برای فروش دارند.

محمدیان فر با اشاره به برگزاری مراسم نکوداشت آیت الله شیخ حسن خوسفی و آیت الله هردنگی، گفت: آیت الله شیخ حسن خوسفی از علمای برجسته شهرستان بودند که نقش ویژه در مبارزه با فرقه ذاله بهاییت داشتند و مرگ ایشان نیز شهادت گونه بوده و معرفی ایشان مورد تاکید امام جمعه نیز بوده است.

وی بیان داشت: آیت الله هردنگی نیز یک واقف بزرگ در سطح منطقه بودند و تولیت بسیاری از موقوفات و کتابت بسیاری از وقف نامه‌ها را برعهده داشته‌اند.

سرپرست فرمانداری خوسف برنامه بعدی را برگزاری رویداد ادبی ابن حسام همزمان با ۲۷ آبان عنوان کرد و گفت: کنگره ملی ابن حسام به همت بنیاد مفاخر کشور از سال گذشته با رونمایی پوستر آن آغاز شد و در این راستا کنگره شعر آیینی در شهریورماه برگزار و دانشگاه بیرجند نیز برگزاری همایش علمی پژوهشی در نظر گرفته است.

محمدیان فر ادامه داد: تجلیل از مفاخر و بزرگان شهرستان که در قید حیات هستند از دیگر برنامه‌های مهم این هفته است تا به عنوان الگو به نسل جوان معرفی شوند.

وی معرفی شهرستان و ظرفیت‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی و هویت بخشی و ارتقا اعتماد به نفس را از جمله اهداف مهم هفته فرهنگی خوسف دانست.

سرپرست فرمانداری خوسف تصریح کرد: در مجموع ۲۰ برنامه در هفته فرهنگی خوسف برگزار می‌شود و شرکت پارس بتن خوسف حامی مالی برنامه‌های این هفته است.

محمدیان‌فر خاطرنشان کرد: دیوان ابن حسام در مرحله تصحیح و خاوران نامه این شاعر بزرگ نیز در دست چاپ است.