مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: در وضعیت اضطراری، واحدهای نانوایی دوگانه سوز و سیار وارد چرخه تولید نان در سطح استان زنجان می‌شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری سلامت (طبنا)زنجان،ولی اله زمانی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: استان زنجان آمادگی لازم جهت تهیه و تامین زنجیره گندم، آرد و نان استان در وضعیت بحرانی و اضطراری، با رعایت اصول پدافندغیرعامل را دارد.

وی افزود: در حال حاضر حدود یک هزار و ۵۷۰ واحد نانوایی فعال بربری، سنکگ، لواش و تافتان در سطح استان زنجان مشغول به پخت نان می باشند.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان،بیان کرد:  از منظر پدافند غیرعامل و مدیریت بحران در وضعیت اضطراری، واحدهای نانوایی دوگانه سوز و سیار وارد چرخه تولید نان در سطح استان زنجان می‌شوند.

زمانی اظهار داشت: با توجه به تعدیل و کاهش برق کاخانجات آردسازی و اهمیت و حساسیت لازم در تولید آرد و نان، جداسازی فیدر برق برخی از کارخانجات آردسازی صورت پذیرفت.

وی عنوان کرد: دستگاه دیزل ژنراتور با توان KVA ۳۵۰ به منظور جلوگیری از قطعی برق و پشتیبانی و تامین برق اضطراری جهت ذخیره سازی و تامین گندم مورد نیاز استان، وارد چرخه پدافند غیرعامل سیلوی غدیر زنجان اضافه شده است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: با برنامه ریزی انجام شده گندم خریداری شده از کشاورزان در محل کارخانجات آردسازی و سیلوهای بخش دولتی و خصوصی بصورت پراکنده در سطح استان با رعایت موارد حفاظتی و کنترلی برای ذخیره سازی و تامین گندم مورد نیاز در طول سال ذخیره و  نگهداری می‌شود.

زمانی بیان کرد: بازدیدهای مستمر در راستای صحت سنجی و راستی آزمایی و استقرار موتور برق، مشعل و مخازن سوخت و آب در واحدهای دوگانه سوز و سیار جهت استفاده در وضعیت های اضطراری و بحرانی صورت می‌پذیرد.

انتهای پیام/