به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، معاون وزیر و سرپرست سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با تأکید بر به رسمیت شناختن اصل مشورت در این دفتر، بیان داشت: گرفتن مشورت و مشارکت جویی سازمان علاوه بر جلوگیری از اتلاف منافع، سازمان را در حل مشکلات پیچیده، بهبود کارآیی عملیاتی، اجرای طرحهای استراتژیک و دستیابی به رشد پایدار، یاری میکند.
غلامحسین محمدی، تصریح کرد: فرآیندی که پیش روی این دفتر می باشد، فرآیندی هم زمان است به صورتی که در مرحله نخست چالش ها و مشکلات بخش های مختلف درون و برون سازمانی عارضه یابی شده و راهکارهای حل مشکلات از همان بدو طراحی، اجرا خواهد شد.
وی از این سازمان به عنوان مقدس ترین سازمان برای خدمت به مردم یاد کرد و خاطرنشان ساخت: منابع عمومی به امانت دست سازمان است و مسیر تحول آغاز شده است بایستی با بهره گیری حداکثری از ظرفیت داخلی و دانش انباشته و صرف زمان، ایجاد تغییر و تحول این سازمان را جدی بگیریم.
ضرورت باورپذیری نقش سرمایه های انسانی در موفقیت سازمان ها
سرپرست سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، اذعان داشت: باورپذیری نقش سرمایه های انسانی در موفقیت سازمان امری ضروری است، همچنین سرمایه های انسانی نیز بایستی نقش و تأثیر خود را بهره وری سازمان باور داشته باشند. اگر تغییری رخ دهد با تلاش همکاران خواهد بود.
شفافیت شرط لازم برای کسب و ارتقاء اعتماد
محمدی با تأکید بر اینکه دفتر تحول یک فرآیند جمعی است، افزود: تصمیمات و نتایج در شورای تحول به صورت طبقاتی نمی باشد و این مسأله موجب ارتقاء کیفیت تصمیمات متخذه، افزایش اعضای حلقه تصمیمگیری و اطلاع از فرایندهای تصمیمگیری خواهد شد.
بر اساس این گزارش، موفقیت در تقاضامحوری و پاسخگویی به نیازهای مهارتی بازارکار در برخی از پروژه های سازمان، فرد محور بودن پروژه ها و طرح ها، مشارکت و تعاملات موفق ملی و بین المللی، عارضه یابی و تشکیل کمیسیون های مختلف و ... از موارد مطروحه بود که مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۰
نخستین شورای دفتر تحول در سازمان آموزش فنی و حرفه ای با حضور صاحب نظران درون سازمانی و برون سازمانی برگزار شد و تشکیل کمیسیون های تخصصی در این شورا به تصویب رسید.