دبیر علمی کنگره چشم پزشکی ایران، از اهمیت هوش مصنوعی در تشخیص بیماری‌های چشم گفت.

به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری سلامت(طبنا)نوید نیلفروشان، روز سه‌شنبه ۸ آبان ۱۴۰۳ در افتتاحیه سی و سومین کنگره سالیانه چشم پزشکی ایران در مرکز همایش‌های رازی تهران، گفت: امسال هم مثل سال‌های قبل تلاش شده برنامه‌های مختلفی را در ۶ حوزه فراهم بیاوریم که شامل ۱۱ سمپوزیوم و کارگاه‌ها خواهد بود.

وی افزود: ۱۰ برنامه سخنرانی مدعوین خارجی را داریم که عموماً از آمریکا و اروپا خواهد بود که به صورت مجازی خواهد بود.

نیلفروشان ادامه داد: متأسفانه شرایط بین‌المللی، اجازه حضور مدعوین خارجی را نداد و امیدواریم در سال بعد، حضور میهمانان خارجی را داشته باشیم.

وی افزود: توجه به هوش مصنوعی در چشم پزشکی، یکی از برنامه‌های کنگره امسال خواهد بود. زیرا، هوش مصنوعی می‌تواند به کارهای تشخیصی در چشم پزشکی کمک کند.

نیلفروشان به پیشرفت‌های علمی در حوزه چشم پزشکی اشاره کرد و گفت: استفاده از ژن تراپی، یکی از پیشرفت‌های حوزه چشم پزشکی است.

وی، ارائه آخرین دستاوردها و یافته‌های چشم پزشکی دنیا به همراه مرور روش‌های متداول در تشخیص و درمان را از مهم‌ترین اهداف این کنگره اعلام کرد و افزود: در این کنگره سعی شده به نقش هوش مصنوعی و تحولی که می‌توانند در سال‌های نه چندان دور در عرصه چشم پزشکی ایجاد کنند پرداخته شود.

در ادامه، علی صادقی طاری دبیر اجرایی کنگره نیز در سخنانی گفت: همکاران ما رنج بردند تا جایگاه چشم پزشکی در کشور به این مرحله برسد.

وی افزود: از معاون اجرایی ریاست جمهوری تقاضا دارم برای برگزاری آبرومندانه کنگره‌ها فکری بکنند.

صادقی طاری گفت: اگر می‌خواهیم کنگره‌ها را سرپا نگه داریم، باید نگاه ما تغییر کند.

وی افزود: امیدواریم با حضور افراد کارآمد، این قبیل مشکلات پیش پا افتاده حل شود.