زنگ دادرس، صدای آشنایی که زمزمه نشاط و شادمانی دارد و با خود اطمینان و آرامش به ارمغان می آورد.
«دانش آموز آماده در روزهای سخت»، برای افزایش تاب آوری جامعه و توسعه فرهنگ مهربانی و همدلی، برای تمرین کارگروهی و تقویت حس مسئولیت پذیری اجتماعی درمیان نوجوانان ایران اسلامی که آینده این سرزمین سربلند را رقم خواهند زد.
سیدهاشم حسینی المدنی، رییس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر خبر داد: سیزدهمین دوره برنامه ملی دادرس (دانش آموز آماده در روزهای سخت) همزمان در سراسر کشور آغاز شد. رییس سازمان جوانان گفت: این طرح پیرو تفاهم نامه جمعیت هلال احمر و وزارت آموزش و پرورش و با همکاری سازمان جوانان جمعیت هلال احمر و معاونت تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش در 8000 مدرسه در دوره متوسطه اول اجرا خواهد شد و طی آن بیش از 300 هزار دانش آموز آموزش خواهند دید.
حسینی المدنی گفت در این برنامه ملی قریب به 3000 مربی آموزش دیده جمعیت هلال احمر با حضور در مدارس به آموزش آیتم های امدادی دادرس خواهند پرداخت و ضمن ارائه آموزش های نظری به صورت عملی نیز دانش آموزان را با این مهارت ها آشنا خواهند کرد. وی در ادامه گفت برای تکمیل روند آموزشی کاربینی دادرس که درواقع مانور عملیاتی دانش آموزی دادرس است در مدارس اجرا خواهد شد. حسینی المدنی همچنین گفت دادرس علاوه بر مدارس در میان خانواده ها نیز جایگاه ویژه ای یافته و موجب علاقه مندی خانواده ها به فراگیری آموزه های امدادی شده است که این خود نشان از موفقیت این طرح و دست یابی به بخش عمده اهداف آن دارد. در جمعیت هلال احمر برآنیم تا آموزش ها را در سطح کل جامعه گسترش دهیم و این مهم از طریق خانواده ها میسر خواهد شد. رییس سازمان جوانان در ادامه افزود: برای توسعه خدمات جمعیت هلال احمر در مقاطع مختلف تحصیلی ماهر (مهارت آموز هلال احمر) درمدارس ابتدایی سراسر کشور اجرا می گردد. ماهر با شعار هر مدرسه یک کانون مهارت آموزی هلال احمر در 65000 مدرسه فعالیت خود را آغاز کرده است.