رئیس سازمان غذا و دارو، بر نقش حیاتی غذا در توسعه پایدار، رفع فقر و تأمین سلامت جامعه تاکید کرد.

به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری سلامت(طبنا)سیدحیدر محمدی، در پیامی به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی غذا ۱۶ اکتبر مصادف با ۲۵ مهر، نوشت: شعار امسال، "حق غذا برای زندگی بهتر و آینده‌ای روشن" بر اهمیت دسترسی همگان به غذای سالم و کافی تأکید دارد که نقشی حیاتی در توسعه پایدار، رفع فقر و تأمین سلامت جامعه ایفا می‌کند.

این روز یادآور محرومیت‌های تحمیلی بر مردم مظلوم غزه است؛ کسانی که در ظلم و محاصره رژیم صهیونیستی حتی از دسترسی به ابتدایی‌ترین نیازها مانند غذا و دارو محروم‌اند.

سازمان غذا و دارو نقش مهمی در نظارت بر ایمنی و سلامت مواد غذایی دارد و با سیاست‌گذاری‌های مؤثر می‌تواند در تولید پایدار، کاهش ضایعات و ارتقای تغذیه سالم نقش‌آفرینی می‌کند.

با تلاش همگانی و همراهی مردم می‌توانیم در ساختن آینده‌ای عاری از گرسنگی سهم به سزایی داشته باشیم