رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: جلوگیری از دورریز و ضایعات غذا در کشور می‌تواند ۲۰ تا ۲۵ میلیون نفر را سیر کند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری سلامت(طبنا)سیدمحمدعلی رضوی گفت: بر اساس اطلاعات موجود میزان دورریز غذا در کشور ما بسیار بالاست و باید این چالش، مدیریت و ساماندهی شود و علم و دانش نیز به کمک این حوزه بیاید. سالانه ۱۲۵ تا ۱۳۰ تن از تولیدات محصولات کشاورزی و غذایی در کشور دور ریخته می‌شود.

رضوی با بیان اینکه حدود ۱۰ درصد جمعیت دنیا از گرسنگی رنج می‌برند، اظهار کرد: حدود ۲۰ درصد از جمعیت دنیا نیز دچار سوء‌تغذیه هستند.