به گزارش خبرگزاری طبنا از کرمان؛ دکتر پروین منگلیان، در کارگاه آموزشی سوپروایزرهای آموزش سلامت استان کرمان که به میزبانی مرکز آموزشی درمانی شفا کرمان برگزار شد، گفت: طی دو سال اخیر کلیه بیمارستان های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی کرمان و تعدادی از بیمارستان های غیردانشگاهی اقدام به راه اندازی واحدهای فعال در حوزه آموزش و پیگیری بیمار کرده اند.
وی افزود: تحلیل نتایج اجرای این طرح در وزارت بهداشت، نشان داد؛ دانشگاه علوم پزشکی کرمان در سه شاخص تعداد بیماران پیگیری شده، کاهش بستری مجدد و رضایتمندی ایجاد شده در بیماران و خانواده ایشان رتبه مناسبی را در کشور کسب کرده است، ضمن اینکه واحد آموزش و پیگیری بیمار در مرکز آموزشی درمانی باهنر موفق به کسب رتبه یک کشوری شده است.
مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی کرمان تصریح کرد: وزارت بهداشت در ابتدا چک لیست ۵ بیماری را برای این طرح تدوین کرده بود، که با پیشنهاد مدیران پرستاری کرمان، این فهرست از ۵ بیماری به ۱۱ بیماری ارتقاء یافت و پس از بررسی و اعتباربخشی به سراسر کشور جهت اجراء ابلاغ شد.
دکتر مهدی سالاری فوق تخصص اختلالات قلبی مرکز آموزشی درمانی شفا نیز با اشاره وجود خلاء آموزش به بیمار نیز اظهار داشت: پزشکانی که در بالین بیمار هستند، به درستی نقش مهم آموزش را درک می کنند.
وی افزود: به دلیل اهمیت ویژه آموزش در مسائل قلب عروقی، سازمان بهداشت جهانی در جهت ارتقاء آموزش همگانی سلامت قلب از سال ۲۰۰۵ آخرین روز ماه سپتامبر را روز جهانی قلب نامگذاری کرد.