انجیر از ۶ هزار هکتار باغ های شهرستان خفر در حال برداشت است.

به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از فارس، مدیر جهاد کشاورزی خفر گفت: پیش بینی می شود امسال بیش از شش هزار تن انجیر برداشت و روانه بازار شود.
غنی افزود: سازگاری با محیط منطقه، کم آب بر بودن و متمرکز بودن باغ ها نه تنها زمینه را برای سرمایه گذاری در بخش صنایع تبدیلی و بسته بندی فراهم می کند بلکه از مزیت های انجیر دیم به شمار می آید.
وی با بیان اینکه برداشت انجیر تا نیمه مهر ادامه دارد گفت: تازه خوری، استفاده در صنایع کیک و کلوچه، حلوا، شربت و مربا از کاربردهای این محصول است.
مدیر جهاد کشاورزی خفر افزود: انجیر پس از برداشت به شهرهای شیراز، تهران، اصفهان و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر می شود.