به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری سلامت(طبنا)عباس شریداوی ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای رفع نا ترازی سوخت کشور و همچنین تامین سوخت موسم اربعین حسینی با تلاش و مجاهدتهای شبانهروزی در بندر صادراتی ماهشهر و با به کارگیری توان کارکنان و تجهیزات موجود، میانگین میزان تولید بنزین این بندر صادراتی که طی چهار ماهه نخست سال گذشته متوسط روزانه ۴.۴ میلیون لیتر بوده به ۷.۵ میلیون لیتر افزایش یافته و شاهد رشد ۴۸.۶ درصدی در این زمینه هستیم.
او گفت: بر اساس برنامهریزی انجام شده و نیاز کشور بنزین تولید شده در بندر صادراتی ماهشهر از نوع بنزین موتور معمولی حاصل اختلاط فرآوردههای نفتی پالایشگاه و اکتان افزارها میباشد.
رییس بندر صادراتی ماهشهر از برنامه ریزی برای رفع موانع و مشکل قبلی و اقدام هایی همچون تعمیر قطعات، رفع نواقص تجهیزات و همکاری و همدلی اداره های مختلف و حمایت مدیریت پالایشگاه آبادان به عنوان دلایل صعودی شدن بنزین سازی در بندر صادراتی ماهشهر یاد کرد.
شریداوی با یادآور شدن این نکته که بندر صادراتی ماهشهر برای ذخیره و صادرات فرآوردههای نفتی طراحی شده، بیان کرد: تولید بنزین با توجه به ضرورت های ایجاد شده در برنامه قرار گرفته و شرایطی از جمله شرایط جوی، آب و هوایی، زیرساختهای انتقال و همچنین شرایط پخش فرآوردههای نفتی میتواند در میزان تولید بنزین اثرگذار باشد.
رییس بندر صادراتی ماهشهر در پایان اضافه کرد: نمیتوان ظرفیت و میزان ثابتی را به عنوان بنزین سازی بندر صادراتی در نظر گرفت و به همین علت تلاش برای حداکثر نمودن تولید به صورت مستمر در این مجموعه پیگیری می شود.
لازم به ذکر است که بندر صادراتی ماهشهر در شمال خلیج فارس و مجاور آبراهه ماهشهر به خور موسی قرار دارد و با قدمت ۸۵ ساله از قدیمی ترین و تاثیرگذارترین بنادر در گذشته به ویژه دوران دفاع مقدس بود که اکنون با سه بخش فعال، مقصد اصلی صادرات فرآورده های پالایشگاه آبادان محسوب می شود.