به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از فارس،مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان گفت: انجیرستان دیم این شهرستان با وسعت ۲۶ هزار هکتاری مقام نخست جهان را به خود اختصاص داده و بهعنوان یکی از ۶ محصول ثبت شده ایران در نظام میراث کشاورزی جهان از اهمیت ویژهای برخوردار است.
مهدی اعیان منش افزود: حدود ۷۵ درصد از انجیر خشک این شهرستان به کشورهای چین، هنگ کنگ، ویتنام، هند، مالزی، تاجیکستان و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر و مابقی در داخل کشور مصرف میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان گفت: ۹۰ درصد از انجیر خشک ایران در شهرستان استهبان گواهی قرنطینه را دریافت کرده و به بازارهای خارجی صادر میشوند.