۲۰ هزار و ۵۰۰ تن انجیر خشک به ارزش ۶۰ میلیون دلار از کشور صادر شده است که انجیر استهبان، سهم ۹۰ درصدی از این میزان صادرات را به خود اختصاص داده است.

به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از فارس،مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان گفت: انجیرستان دیم این شهرستان با وسعت ۲۶ هزار هکتاری مقام نخست جهان را به خود اختصاص داده و به‌عنوان یکی از ۶ محصول ثبت شده ایران در نظام میراث کشاورزی جهان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.


مهدی اعیان منش افزود: حدود ۷۵ درصد از انجیر خشک این شهرستان به کشورهای چین، هنگ کنگ، ویتنام، هند، مالزی، تاجیکستان و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر و مابقی در داخل کشور مصرف می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان گفت: ۹۰ درصد از انجیر خشک ایران در شهرستان استهبان گواهی قرنطینه را دریافت کرده و به بازارهای خارجی صادر می‌شوند.