به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از فارس، محمود باصری با بیان اینکه این تعداد پروانه بهره برداری از ابتدای امسال تا پایان تیرماه صادر شده است، افزود: مبلغ سرمایه گذاری این واحدهای صنایع تبدیلی بیش از چهار هزار و ۵۷ میلیارد ریال بوده است.
به گفته این مقام مسئول؛ راه اندازی واحدهای مذکور باعث کاهش ضایعات بخش کشاورزی به بیش از ۹ هزار تن می شود.
وی، به نوع فعالیت این واحدها اشاره کرد و گفت: سردخانه های زیر صفر و بالای صفر، بسته بندی زعفران، حبوبات و خشکبار، تولید عرقیات، برنج کوبی و تولید انواع قهوه، شوریجات و ترشیجات، واحد تولید کنسرو خیار شور، تولید نبات، واحدهای تولیدی انواع فرآورده های حاصل از دانه قهوه، چای، لواشک و آلوچه، واحد بسته بندی میوه تازه و بسته بندی عسل از جمله این واحدها هستند.
باصری؛ ظرفیت تولید واحدهای مذکور را ۴۳ هزار تن اعلام کرد و افزود: ظرفیت جذب ماده خام این صنایع تبدیلی بیش از ۵۳ هزار تن است و در شهرستان های استهبان، کازرون، شیراز، پاسارگارد، فیروزاباد، نیریز، ممسنی، داراب، رستم، مرودشت، آباده، لامرد و جهرم واقع شده اند.
این مقام مسئول، ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی را مؤثرترین راهکار برای کاهش حجم ضایعات کشاورزی، ایجاد ارزش افزوده و رونق کسب و کارهای پربازده عنوان کرد و گفت: توسعه این صنعت و حمایت از تولیدکنندگان میتواند نقش حیاتی در افزایش بهره وری بخش کشاورزی داشته باشد.
وی گفت: ایجاد این گونه صنایع برای کشاورزان منفعتهای بسیاری خواهد داشت و گسترش آن باعث تثبیت سطح درآمد و افزایش سود برای آنها می شود.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس خاطر نشان کرد: توانایی و تخصص مجریان صنایع تبدیلی و غذایی باعث ایجاد اشتغال و توسعه پایدار در استان، ایجاد ارزش افزوده، امکان صادرات محصول و اثرگذاری آن در بخش کشاورزی خواهد شد.