به گزارش خبرنگار خبرگزاری سلامت (طبنا)زنجان، ولیاله زمانی در تشریح جزئیات این خبر، اظهار کرد: بر اساس مصوبه کارگروه پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل استان زنجان، مقر گردیده است از اوایل خرداد ماه سالجاری تولید نان کامل به ۱۵ واحد نانوایی افزایش یابد.
وی با بیان اینکه تاکنون ۶ واحد تولید نان کامل شروع کار کرده است، افزود: تولید نان کامل در ۸ واحد نانوایی سطح شهر زنجان و ۷ واحد دیگر در شهرستان های استان راه اندازی خواهد شد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان با اشاره به اینکه قیمت نان کامل فعلا همان قیمت اولیه نان می باشد و تغییری نیافته است، افزود: تولید نان های فعلی که بر اساس استانداردهای سازمان ملی استاندارد تهیه می شود به قوت خود باقی خواهد بود.
زمانی تاکید کرد: تولید نان کامل برای همه افراد جامعه علل الخصوص بیمارانی که دارای فشار خون، دیابت، مشکلات گواراشی، افراد مبتلا به چاقی و ... هستند مفید می باشد.
وی با اشاره به اینکه در آرد کامل نه سبوس و نه جوانه گندم حذف نخواهد شد، گفت: مزایای بالایی برای استفاده از آرد کامل و نان کامل وجود دارد چراکه جوانه گندم منبع غنی از انواع ویتامینها از جمله B و E است و سبوس نیز منبع غنی از فیبر بوده و برای افراد با بیماری دیابت، گوارشی و مادران باردار توصیه میشود.
انتهای پیام/