مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: از اوایل خرداد ماه سالجاری تولید نان کامل در استان زنجان به ۱۵ واحد نانوایی افزایش می یابد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری سلامت (طبنا)زنجان، ولی‌اله زمانی در تشریح جزئیات این خبر، اظهار کرد: بر اساس مصوبه کارگروه پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل استان زنجان، مقر گردیده است از اوایل خرداد ماه سالجاری تولید نان کامل به ۱۵ واحد نانوایی افزایش یابد.

وی با بیان اینکه تاکنون ۶ واحد تولید نان کامل شروع کار کرده است، افزود: تولید نان کامل در ۸ واحد نانوایی سطح شهر زنجان و ۷ واحد دیگر در شهرستان های استان راه اندازی خواهد شد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان با اشاره به اینکه قیمت نان کامل فعلا همان قیمت اولیه نان می باشد و تغییری نیافته است، افزود: تولید نان های فعلی که بر اساس استانداردهای سازمان ملی استاندارد تهیه می شود به قوت خود باقی خواهد بود.

زمانی تاکید کرد: تولید نان کامل برای همه افراد جامعه علل الخصوص بیمارانی که دارای فشار خون، دیابت، مشکلات گواراشی، افراد مبتلا به چاقی و ... هستند مفید می باشد.

وی با اشاره به اینکه در آرد کامل نه سبوس و نه جوانه گندم حذف نخواهد شد، گفت: مزایای بالایی برای استفاده از آرد کامل و نان کامل وجود دارد چراکه جوانه گندم منبع غنی از انواع ویتامین‌ها از جمله B و E است و سبوس نیز منبع غنی از فیبر بوده و برای افراد با بیماری دیابت، گوارشی و مادران باردار توصیه می‌شود.

انتهای پیام/