به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ مجید اسدی گفت: با توجه به ماده ۳۷ قانون تعزیرات حکومتی عرضه و تحویل کالای غیر بهداشتی و یا نگهداری شده در شرایط غیر بهداشتی ممنوع است و بر همین اساس و با توجه به سریع الفساد بودن مواد خام دامی، هرگونه نگهداری این محصولات خارج از یخچال در مراکز عرضه ممنوع است.
وی ضمن تأکید بر لزوم رعایت شرایط بهداشتی در نگهداری فرآورده های خام دامی به منظور عرضه و فروش اظهار کرد: متأسفانه بعضا مشاهده می شود؛ که برخی فروشندگان ناآگاهانه فرآورده های خام دامی از قبیل لاشههای گوشت، مرغ گرم و تخممرغ را در خارج از یخچال نگهداری و عرضه می کنند و این در حالی است؛ که بالا بودن دمای محیط میتواند زمینه ساز رشد و تکثیر بسیاری از باکتری ها در فرآورده های خام دامی و فساد آن شود.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان شهربابک در ادامه افزود: مدت زمان نگهداری هر یک از فرآورده های خام دامی، مطابق استاندارد و قوانین بهداشتی سازمان دامپزشکی مشخص است؛ که بر روی برچسب محصولات عرضه شده قابل مشاهده است.
اسدی در پایان از همشهریان درخواست کرد: ضمن خودداری از خرید و مصرف فرآورده های خام دامی عرضه شده در شرایط غیر استاندارد، در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی مراتب را جهت پیگیری های لازم به شبکه دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند.
اداره کل دامپزشکی استان کرمان
انتهای پیام/