به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) خراسان جنوبی، حسن کامرانیفرد در جمع خبرنگاران، تحقق آموزشی در مراکز شهرستان و استان را بالای 100 درصد عنوان کرد.
کامرانیفرد اظهار داشت: در حال حاضر این سازمان در سطح استان 94 مربی و 150 مربی افتخاری دارد و 30 درصد آموزشها توسط مربیان افتخاری ارائه میشود.
وی با بیان اینکه در سال گذشته چهار و 885 نفر در قالب 717 هزار ساعت کارگاه برای سربازان وظیفه برگزار شده است، گفت: در سال جاری این رقم دو هزار و 113 نفر در قالب 275 هزار و 537 نفر ساعت بوده است.
وی با اشاره به آموزش در دانشگاهها، تصریح کرد: هزار و 820 نفرآموزش در محل دانشگاهها انجام شده است.
کامرانیفرد از اعطای مجوز به سه مرکز مدیریت و مشاوره شغلی دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه فرهنگیان پردیس امام سجاد(ع) و پردیس شهید باهنر واحد برادران و مرکز آموزش بنتالهدی صدر فردوس در سال جاری خبر داد.
وی افزود: همچنین از ابتدای امسال تاکنون 677 نفر در 307 واحد پذیرنده اصناف آموزشهای مهارتی را فرا گرفتند.
مدیرکل فنی و حرفهای خراسان جنوبی اظهار داشت: در سال گذشته 27 میلیارد تومان از طریق کمک خیرین، در هزینههای این سازمان صرفهجویی شده است.
* دریافت معادل مدرک تحصیلی با فراگیری مهارتهای فنی و حرفهای
کامرانیفرد با اشاره به دریافت مدرک تحصیلی معادل دیپلم از سازمان فنی و حرفهای، اظهار داشت: افراد 15 سال به بالا که ترک تحصیل کردهاند و دارای حداقل مدرک سیکل هستند میتوانند با گذراندن دوره فنی و حرفهای دیپلم معادل بگیرند.
وی ادامه داد: حتی دانشآموزان در حال تحصیل، میتوانند همزمان با گذراندن دورههای این سازمان، دیپلم فنی و حرفهای بگیرند.
*فعالیت سه دپارتمان ملی در خراسان جنوبی
مدیرکل فنی و حرفهای خراسان جنوبی گفت: دپارتمان تخصصی معدن در نهبندان، دپارتمان ملی لاستیک در کارخانه کویر تایر بیرجند و دپارتمان تخصصی گوهرتراشی در فردوس به صورت ملی پذیرای مهارتآموزان است.
کامرانیفرد اظهار داشت: دپارتمان تخصصی معدن در نهبندان با کمک ایمیدرو با اعتباری معادل 60 میلیارد تومان تجهیز شده است.
وی با اشاره به نیازسنجی آموزشی از طریق دستگاههای مرتبط و دانشگاهها، تصریح کرد: بر اساس این پژوهش، آمار مهارت آموزان دانشجو افزایش یافته است چراکه بالای 65 درصد از مهارتآموزان وارد بازار کار میشوند.
مدیرکل فنی و حرفهای خراسان جنوبی با بیان اینکه بسیاری از جویندگان کار فاقد مهارت هستند، گفت: طبق مذاکرهای که با صنایع استان داشتیم، مهارتآموزان میتوانند تا 18 ماه بدون حقوق و بیمه در محیط صنایع آموزشهای لازم را فرابگیرند و سپس بهکارگیری شوند و یا بازار کار خود را آغاز کنند.
کامرانیفرد از ایجاد تفاهمنامه با کانونهای مساجد خبر داد و افزود: از هر روستا یک نفر به صورت شبانهروزی در مراکز فنیحرفهای استان آموزش میبیند و در ادامه به روستاییان آموزش میدهد.
وی با اشاره به برنامههای هفته ملی مهارت، خاطرنشان کرد: افتتاح دو باب آموزشگاه آزاد در سطح استان، برگزاری مسابقات عکاسی و تولید محتوا در حوزههای مهارتی، برگزاری المپیاد مهارت زندانیان، برگزاری شورای مهارت، تقدیر از افراد موفق، خیرین، مدالآوران و مربیان مراکز از جمله این برنامهها است.