به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ مهندس اعظم فیروزی، گفت: طی سه ماهه اول سالجاری، میزان ۱۲هزار تن گوشت مرغ در واحدهای مرغداری این استان تولید شد.
وی افزود :تا پایان سالجاری ۵۱ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید می شود؛ که این میزان در ۶۸۴ واحد مرغداری این استان تولید می شود.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان، تصریح کرد: این میزان گوشت مرغ تولیدی طی سه ماه اول سال جاری نسبت به مدت مشابه در سال گذشته برابری می کند، در حالی که با توجه به شرایط پیش آمده در سطح کشور و کاهش چشمگیر جوجه ریزی، این استان وضعیت نسبتا متعادلی را تجربه کرد .
فیروزی خاطرنشان کرد: زنجیره کامل تولید و توزیع مرغ بعد از لاین؛ شامل مرغ اجداد، مادر گوشتی، مرغداری های گوشتی، کشتارگاه ها و مرغ فروشی ها، در سطح استان به صورت صنعتی شکل گرفته است؛ بطوریکه وجود ۱۲ کشتارگاه فعال و ۲ زنجیره تولید مرغ به عنوان زیرساخت این صنعت را پشتیبانی می کنند و مرغ کشتار شده روزانه در اختیار مصرف کننده قرار می گیرد.
جهاد کشاورزی استان کرمان
انتهای پیام