به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا)زنجان، حسن بختیاری ظهر روز پنجشنبه(۲۵خرداد ماه) در سمینار یک روزه شوک در بارداری اظهار کرد: در بسیاری از موارد شوک در بارداری، مادر به این دلیل دچار عارضه، بستری طولانیمدت و یا فوت میشود که اقدام اولیهی به موقع، صورت نمیگیرد.
وی خاطرنشان کرد: یک اقدام اولیه مناسب در مواجهه با موارد شوک در بارداری، اگر به موقع انجام شود بسیار موثرتر و کمهزینهتر از اقدامات بعدی است به گونهای که حتی با پیشرفتهترین دستگاهها و بهترین مراقبتهای ICU نیز قابل جبران نخواهد بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان، با بیان اینکه از دست رفتن مادر و همسر خانواده باعث از هم پاشیده شدن شاکلهی خانواده میشود، افزود: تداوم و تکرار مواردی چون شوک در بارداری که بسیار مهم و حیاتی است، نباید باعث شود حساسیت ما نسبت به آنها از بین برود و باید از این منظر که چه اثرات و تبعاتی بر جامعه و خانوادهها دارد، به موضوع نگاه کنیم.
بختیاری توسعه آموزش را از دغدغههای اصلی دانشگاه علوم پزشکی زنجان عنوان کرد و گفت: طی یک سال گذشته موافقت اصولی ۱۳ رشته در مقاطع مختلف فوق تخصص، تخصص، Ph.D ، کارشناسی ارشد و کارشناسی اخذ شده و برای تعدادی از آنها، بازدید بورد صورت گرفته و نتیجه نهایی حاصل شده است و امسال در چند رشته از جمله روانشناسی بالینی و پرستاری در مقطع Ph.D و ایمونولوژی و علوم اعصاب در مقطع کارشناسی ارشد پذیرش دانشجو انجام میشود.
وی با اشاره به خرید و نصب سه دستگاه شبیه ساز احیا در دانشگاه علوم پزشکی زنجان، اظهار کرد: اگر بخواهیم با تکنولوژی و پیشرفتهای روز دنیا و انقلابی که در حوزه علم رخ داده است، همگام باشیم لاجرم باید وارد عرصه هوش مصنوعی شویم و دانشگاه با جدیت این موضوع را دنبال میکند.
دکتر محمدرضا زراعتی، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زنجان نیز در این مراسم اظهار کرد: مهمترین برنامه دانشگاه در راستای توسعه آموزش، ورود به عرصه هوش مصنوعی و آموزش فعال به جای سیستمهای آموزشی سنتی است که در حال حاضر با همکاری اساتید گروه زنان آغاز شده و امیدواریم با همکاری سازمان نظام پزشکی و دانشگاه تداوم یابد.
انتهای پیام/ نوری