به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ حسن سعیدی در جلسه ساماندهی کارخانه های رب گوجه فرنگی جنوب کرمان که با حضور معاون فرماندار جیرفت، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، مدیر اجرایی دفتر اتاق بازرگانی استان در جنوب کرمان و نمایندگان کارخانه تولید رب گوجه فرنگی در جنوب کرمان برگزار شد؛ بر رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی توسط همه کارخانه های تولید مواد غذایی تاکید کرد.
وی در این جلسه با بیان اینکه در کارخانه ها دو مقوله تولید و بهداشت اهمیت بالایی دارند، اظهار داشت: مقوله تولید توسط اداره کل صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان به بهترین شکل ممکن در حال انجام است و مقوله بهداشت باید توسط دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از طریق ابلاغ مقررات و نظارت انجام شود که خوشبختانه در این امر مهم نیز کاستی وجود ندارد.
معاون امور صنایع اداره کل صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان؛ رعایت نکات و مقررات بهداشتی را از اولویت های همه واحدهای تولیدی در جنوب کرمان خواند و افزود: باید واحدهای تولید مواد غذایی از طریق آموزش توسط دانشگاه علوم پزشکی، با جدیدترین مقررات بهداشتی آشنا شوند.
سعیدی با اشاره به رفع مشکل حمل رب گوجه فرنگی تولید شده در واحدهای تولیدی جنوب کرمان با کمک دفتر اجرایی اتاق بازرگانی در جنوب کرمان، تاکید کرد: این واحدها می توانند برای حمل بهداشتی و ارزان از طریق اتاق بازرگانی اقدام نمایند.
وی با اشاره به لزوم ایجاد زیر ساخت ها لازم برای کارخانه های رب گوجه فرنگی مستقر در شهرک ها و نواحی صنعتی جنوب کرمان، بیان کرد: در رابطه با فاضلاب صنایع غذایی از طریق شرکت شهرک های صنعتی استان این موضوع قابل پیگیری و رفع است.
معاون امور صنایع اداره کل صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان، با اشاره نقش به کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در رفع مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی جنوب کرمان، خاطرنشان کرد: هر واحدهای تولیدی یا صنعتی می توانند برای رفع مشکلات خود از طریق این کارگروه در اداره کل صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان اقدام کنند.
لازم به ذکر است در این جلسه نمایندگان ۱۴ واحد تولید رب گوجه فرنگی فعال در جنوب کرمان حضور داشتند.
اداره کل صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان