دکتر ایمانیه در نشست مشترک مجمع نمایندگان استان با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بر ضرورت توجه به مسائل سخت افزاری و نرم افزاری مراکز علمی و آموزشی استان در تدوین طرح ساماندهی مراکز آموزش عالی تاکید کرد و گفت: همزمان، حوزه‌های زیرساختی، ساختمان ها و سایر مسائل سخت‌افزاری و همچنین مباحث مربوط به دانشکده‌ها، گروه‌های آموزشی، دانشجویان ، میزان جذب و آموزش ایشان در تدوین این طرح مورد توجه قرار داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از فارس، دکتر محمد هادی ایمانیه در نشست مشترک مجمع نمایندگان استان با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری که امروز در مرکز استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام برگزار شد، فهم، درایت و نوع نگاه نمایندگان استان در مواجهه با مسائل علمی، فناوری و پژوهشی را قابل تقدیر دانست و گفت: مراکز علمی و آموزشی باید همزمان که به تدریس و تحصیل دانشجویان می پردازند به حوزه اشتغال ایشان نیز توجه داشته باشند.

استاندار فارس در این جلسه خواستار تدوین طرح ساماندهی مراکز آموزش‌ عالی با حمایت وزارت علوم شد که مورد موافقت دکتر زلفی‌گل قرار گرفت.

دکتر ایمانیه بر ضرورت توجه به مسائل سخت افزاری و نرم افزاری مراکز علمی و آموزشی استان در تدوین این طرح تاکید کرد و گفت: همزمان، حوزه‌های زیرساختی، ساختمان ها و سایر مسائل سخت‌افزاری و همچنین مباحث مربوط به دانشکده‌ها، گروه‌های آموزشی، دانشجویان میزان جذب و آموزش ایشان در تدوین این طرح مورد توجه قرار داشته باشد.

استاندار فارس به تلاش های انجام شده درخصوص ایجاد شهر دانشگاهی و شهر سلامت در شیراز اشاره کرد و گفت: شهر بین المللی سلامت در مسیر خود قرار گرفته است؛ برای شهر دانشگاهی ۵۰۰ هکتار زمین اختصاص داده ایم لذا گروه ویژه ای را برای تسریع در فرآیندهای اجرایی این پروژه بین المللی معرفی کنید.

وی ضمن تقدیر از وزیر علوم مبنی بر موافقت با احداث مرکز همایش های بین المللی علمی کشور در شیراز افزود: ایجاد این مرکز علاوه بر ارتقاء بیش از پیش جایگاه علمی استان در توسعه صنعت گردشگری فارس موثر است.

دکتر ایمانیه از تکمیل و بهره‌برداری از برج فناوری مستقر در پارک علم و فناوری استان در آینده‌ای نزدیک خبر داد و افزود: به زودی ۲۰ هکتار زمین به این مجموعه الحاق می شود لذا استفاده موثر، منطقی و نتیجه بخش از این مرکز علمی در دستور کار وزارت علوم باشد.

استاندار فارس خواستار تفویض اختیار به استان ها، برای تصمیم گیری در خصوص مسایل مربوط به دانشگاه های زیر مجموعه وزارت علوم شد و اظهار داشت: باید سطح ارتباط مراکز علمی و آموزشی، با صنعت مشخص شود؛ مدیریت استان برای اجرای این طرح آمادگی دارد.

وی افزود: قسمتی از درآمدهای دانشگاه‌ها و مراکز علمی در مسیر ارتباط با صنعت هزینه شود، در مقابل از صنایعی که با دانشگاه ها بیشترین ارتباط را می گیرند حمایت‌های بیشتری شود؛ بخشی از این اقدام در فارس آغاز شده است.

دکتر ایمانیه بر لزوم تعیین ارتباط رشته های تحصیلی با فیلدهای تخصصی و محیطی تاکید کرد و افزود: باید مسیر را برای حضور دانشجویان بلافاصله پس از فارغ‌التحصیلی در محیط کار فراهم کنید.

وی خواستار تدوین پروپوزال تولید دارو و مواد اولیه دارو در دانشگاه شیراز شد و گفت: اساتید خبره و نخبه‌ای در حوزه شیمی در دانشگاه شیراز مشغول به فعالیت هستند که می‌توان از ظرفیت ایشان در مباحث تولید دارو و تولید مواد اولیه دارو استفاده کرد.

استاندار فارس در بخش دیگر سخنان خود بر ضرورت پرداختن به فعالیت های ورزشی در اماکن دانشجویی تاکید کرد و افزود: ۲۰ درصد از عواید مولدسازی که از مجموعه های دانشگاهی مهیا می شود، برای حمایت از ورزش دانشگاهی اختصاص یابد.

وی در پایان به ظرفیت های بودجه ای کشور نیز اشاره کرد و گفت: مواردی که در قانون بودجه هزار از هزار و ۴۰۲ وجود دارد و می‌تواند به دانشگاه ها در تامین منابع مالی کمک نماید، احصا، جمع بندی و در اختیار این مراکز قرار گیرد.