به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا)زنجان، حسن بختیاری با بیان اینکه اخذ مجوز ۱۳ رشته در مقاطع مختلف اعم از فوق تخصصی، تخصصی و Ph.D از جمله اقداماتی است که به منظور ارتقای حوزه آموزش و پژوهش طی یک سال گذشته در این دانشگاه صورت گرفته است، اظهار کرد: رشتهروانشناسی بالینی در مقطع Ph.D و رشته ایمونولوژی در مقطع کارشناسی ارشد در دفترچه کنکور سال جاری وارد شده است و رشتههای دیگر نیز در مراحل مختلف بازدید بورد و ارزیابی قرار دارند.
وی با بیان اینکه علیرغم اضافه شدن رشتههای متعدد تحصیلی در این دانشگاه طی سنوات گذشته، فضای آموزشی به طور متناسب افزایش نیافته است، افزود: افزایش فضای فیزیکی و همچنین تأسیسات آموزش پزشکی قطعا در برنامهی پیگیریها قرار دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به کمبود فضای آموزشی بالینی در این دانشگاه، گفت: با بهرهبرداری از مرکز آنکولوژی بیمارستان ولیعصر (عج) در اواخر سال گذشته و انجام مراحل تکمیلی پروژههایی از جمله بیمارستان سوانح سوختگی و بیمارستان روانپزشکی رجبعلی مقدم در سالجاری، این مشکل به طرز چشمگیری مرتفع میشود.
بختیاری از آغاز عملیات مقاومسازی و بهینهسازی دانشکده قدیم پرستاری دانشگاه خبر داد و افزود: تلاش میکنیم ساختمانهای دانشکده پرستاری و دانشکده بهداشت که سالها بلاتکلیف بود، از طریق مولدسازی و جذب منابع، در سال جاری به مرحله عملیاتی برسد.
وی با بیان اینکه ایجاد مرکز آزمون در دانشگاه علوم پزشکی زنجان از نیازهای اصلی این دانشگاه بشمار می رود که در حال پیگیری است، خاطر نشان کرد: همچنین پروژه پارک علم و فناوری دانشگاه در مراحل نهایی قرار دارد، و آزمایشگاه جامع تحقیقاتی نیز پیگیری خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به افزایش ۲ الی ۳ برابری بودجه پژوهشی دانشگاه، گفت: با این افزایش، معوقاتی چون حقالزحمه استاد راهنما و داوری پایاننامهها تسویه شد و حق الزحمهای به عنوان پاداش مقاله برای اساتید، تعیین شد.
بختیاری ماموریتگرایی را از موضوعات مهمی دانست که به منظور بهرهگیری از پتانسیل دانشکدهها باید پیگیری شود،افزود: دانشگاه علوم پزشکی زنجان از دانشکدههای توانمندی برخوردار است و قطعا در سالجاری از پتانسیل آنها استفاده خواهد شد.
وی با بیان اینکه در سال گذشته برگزاری آزمون جامع علوم پایه پزشکی و دندانپزشکی کشور به دانشگاه علوم پزشکی زنجان واگذار شد، اظهار کرد: موفقیت در برگزاری این آزمون، نشان از توان بالای علمی و اجرایی دانشگاه دارد.
این مسئول با اشاره به دیدگاه مثبت معاونان و مسئولان وزارت بهداشت نسبت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان و اقدامات صورت گرفته در این دانشگاه، گفت: دانشگاه در قبال این دید مثبت، موفق به اخذ امتیازاتی شده است که به مرور زمان عملیاتی خواهد شد.
بختیاری با اشاره به موفقیت دانشگاه علوم پزشکی زنجان در کسب جایزه ملی نماد در جشنواره ادغام آموزش پزشکی در بهداشت و درمان، اظهار کرد: این دانشگاه در جشنواره شهید مطهری رتبه سوم را در حوزه آموزش پزشکی کسب کرد.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی زنجان در جشنواره شهید رجایی حائز رتبه ششم در بین ۷۰ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی کشور شد، خاطرنشان کرد: بر اساس نتایج اعلام شده از سوی نظام بینالمللی رتبهبندی سایمگو، رتبه دانشگاه علوم پزشکی زنجان در بین ۷۰ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی کشور از ۲۸ در سال ۲۰۲۱ به ۱۲ در سال ۲۰۲۲ رسیده است که نشان دهنده ۱۶ رتبه ارتقا میباشد.
انتهای پیام/ نوری