به گزارش خبرنگار خبرگزاری سلامت(طبنا)زنجان،سیده فائزه موسوی شامگاه روز دوشنبه(۱۱ اردیبهشت ماه) در جلسه سازمان های مردم نهاد استان زنجان با اشاره به اینکه حمایت هایی که قانون و دولت قرار است بر فرزند آوری داشته باشد، اظهار کرد: قرار نیست که تمام حمایت ها از خانواده های دارای چند قلو اتفاق بیفتد اما بخشی از قوانین مرتبط با این خانواده ها است که بخشی از این قوانین در استان در حال رخ دادن است.
وی با بیان اینکه همه اعتبارات برای این موضوع در نظر نگرفته شده است، افزود: ولی حمایت ها در بحث جوانی جمعیت و خانواده های دارای فرزندان چند قلو اتفاق می افتد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری زنجان، تصریح کرد: یکی از این حمایت های حدی بحث زمین برای خانواده های دارای سه قلو است که در شورای مسکن استان این تصویب صورت گرفت که این موضوع برای خانواده های دارای فرزندان چند قلو متولد آبان ۱۴۰۱ به بعد است.
موسوی اظهار کرد: طبق این مصوبه تا اوایل تابستان برای خانواده های دارای فرزند سه قلو و تا پایان سال جاری نیز برای خانواده های دارای بیش از سه فرزند زمین در اختیار این خانواده ها قرار گرفت.
وی با بیان اینکه بالای ۶۰ درصد از خانواده ها تسهیلات بانکی فرزند آوری را دریافت کرده اند، بیان کرد: مابقی کسانی که در نوبت انتظار دریافت تسهیلات برای سال جدید قرار گرفته اند،مبالغ بیشتری را دریافت میکنند.
این مسئول با بیان اینکه هرآنچه که مواد قانونی به ما این اجازه را به ما میدهد سعی بر اجرای قوانین و نظارت لازم را خواهیم داشت، اظهار کرد: همچنین حوزه هایی که در این خصوص فعالیت میکند حمایت های لازم را انجام خواهیم داد.
موسوی در ادامه جلسه ضمن اظهار بی اطلاعی از وجود انجمن دوقلوها و چندقلو ها در استان گفت: برای اولین بار است که میشنوم چنین انجمنی وجود دارد و اگر وجود دارد وابسته به چه ارگانی است و حمایت آن چگونه است؟ که در این راستا در بخشی به کمک قانون حمایت های لازم از این انجمن صورت می گیرد.
وی تأکید کرد: از سمن ها و سازمان های مردم نهاد خواستاریم در خصوص جوانی جمعیت که مسئله بسیار مهمی است ورود کنند و جدی بگیرند تا از کمک این سازمان ها بتوانیم مسئله جمعیت را در استان به خوبی پیش ببریم.
انتهای پیام/ نوری