به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ محمود مقامی با اشاره به احتمال شیوع بیماری تب کریمه کنگو با شروع فصل گرما عنوان کرد: با توجه به گرم شدن هوا و شروع فصل تکثیر و فعالیت کنه ها همه اقشار مردم بخصوص افرادی که به دلیل شغل شان با دام سر و کار دارند؛ بایستی نسبت به رعایت نکات بهداشتی و پیشگیری هوشیار باشند.
وی افزود: گزش مستقیم توسط کنه آلوده و تماس با ترشحات و خون آلوده از راه های انتقال بیماری تب کریمه کنگو به انسان می باشند؛ که در صورت عدم تشخیص و درمان به موقع موجب مرگ می شود.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان رفسنجان در خصوص راه های پیشگیری مطرح کرد: خودداری از خرید گوشت فاقد مهر و برچسب کشتارگاه، استفاده از دستکش، عینک، لباس آستین بلند و چکمه در تماس مستقیم با لاشه دام و نیز خروج کود و سمپاشی اماکن دامی از راه های پیشگیری این بیماری می باشد.
مقامی خاطرنشان کرد: همشهریان از مصرف جگر خام و نیم پز خودداری و لاشه را پس از کشتار به مدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه نگهداری نمایند.
دامپزشکی استان کرمان
انتهای پیام/