به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ محمدمهدی فداکار در حاشیه بازدید از کارخانه تیتانیوم شهرستان کهنوج، گفت: آموزش نیروها را باید جدی گرفت و در این راستا با راه اندازی دو مرکز فنی و حرفه ای در جیرفت و کهنوج این امر محقق می شود.
وی افزود: خروج کنسانتره از استان نباید اتفاق بیفتد، این کار ظلم به مردم جنوب است چرا که باید به ارزش افزوده توجه شود.
استاندار کرمان، توجه به صنایع جانبی را یک ضرورت دانست و بیان کرد: به عنوان نمونه تهیه لباس کار کارگران را می توان به زنان سرپرست خانوار در کهنوج واگذار کرد.
فداکار، با تاکید بر اینکه زیرساخت های مورد نیاز کارخانه باید تامین شود، ابراز امیدواری کرد؛ این مجتمع تا دهه فجر سال آینده به بهره برداری برسد.
منصور شکراللهی نماینده پنج شهرستان جنوبی کرمان در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: مجتمع تیتانیوم دارای ظرفیت بالایی است که می تواند موجب تحول در منطقه شود و ارزش افزوده کنسانتره برای ما مهم است و نباید صرفا به تولید آن اکتفا کرد.
وی؛ ضمن درخواست جهت تامین بخشی از اعتبار این معدن، بیان کرد:در آینده تحولات خوبی به واسطه بهره برداری معدن تیتانیوم اتفاق می افتد و رونق منطقه را رقم خواهد زد.
مدیر کل صمت جنوب کرمان نیز اظهار داشت: همه ماشینآلات در محل سایت منتقل شده اند و تاکنون پروژه ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
مروجی فرد؛ افزود: در حال حاضر ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۴ هزار نفر غیرمستقیم در حال فعالیت و اشتغال هستند و ظرفیت پروژه ۱۳۰ هزار تن کنسانتره است؛ که امیدواریم در سال آینده برق پروژه نیز حل می شود.
وی با بیان اینکه نیروی فنی متخصص یکی از مهمترین چالش ها در معادن جنوب استان کرمان است؛ تصریح کرد: دو مرکز آموزش فنی و حرفه ای در رشتههای مرتبط با معدن در کهنوج و جیرفت راه اندازی می شود.