به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ محمد اسلامی اظهار کرد: هدف از برگزاری این جشنواره علاوه بر معرفی آداب و رسوم مناطق مختلف شهرستان زرند شناساندن جاذبه های تاریخی و طبیعی و همچنین جذب گردشگر و سرمایه گذار در حوزه های مذکور است.
وی افزود: در کنار برگزاری جشنواره گندم شیر، اجرای برنامه های متنوع و شاد را با همکاری دهیاری و شورای اسلامی روستای کهنوج خواهیم داشت.
مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان زرند با بیان اینکه مهارت پخت گندم شیر(بلغور شیر) در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است، بیان کرد: غذای بلغور شیر از جمله غذاهای مقوی و خوشمزه ای است، که در کرمان و برخی از شهرستان ها همچون زرند پخت می شود.
اسلامی ادامه داد: برگزاری جشنواره غذاهای سنتی فرصت مناسبی برای فرهنگ سازی و سوق دادن ذائقه خانواده ها به خصوص نسل جوان و نوجوان به سمت غذاهای اصیل ایرانی به عنوان غذاهایی سالم است.
وی با اشاره به اینکه امروزه گردشگری غذا در کل دنیا از طرفداران زیادی برخوردار است، بطوریکه مردم و گردشگران برای خوردن غذایی خاص به کشوری دیگر سفر می کنند، گفت: برپایی این گونه جشنواره ها در شهرستان زرند و شهرستان هایی که غذایی خاص و اصیل دارند می تواند فرصتی برای رونق گردشگری غذا باشد.
مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان زرند خاطرنشان کرد: مسئولان شهر زرند به عنوان شهر جشنواره ها به دنبال کشف ظرفیت ها و قابلیت ها این شهرستان برای برگزاری جشنواره هستند که خوشبختانه در این زمینه موفق بوده اند.
اداره کل میراث فرهنگی استان کرمان