مدیر کل بیمه سلامت استان کرمان با اشاره به پوشش بیمه ای درمان ناباروری توسط سازمان بیمه سلامت اظهار کرد: بیش از ۳۵ هزار زوج نابارور در استان کرمان وجود دارد و لازم است تحت درمان قرار بگیرند و ۹۰ درصد هزینه های درمان آنها توسط بیمه سلامت پرداخت می‌ شود.

به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ دکتر محمد جعفری، در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: در جنگ تمام عیاری که دشمن علیه کشور ما به راه انداخته است؛ صیانت از جمعیت و فرزندآوری یک موضوع مهم بوده و این موضوع دغدغه و نگرانی رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز است که بارها در سخنرانی‌ های متعدد این مهم را مطرح کردند.

وی افزود: مردم باید بدون تعصب واقعیت‌ های تهدید کاهش جمعیت را بدانند و مسئولان اهمیت این تهدید را برای کشور شفاف‌ سازی کنند.

مدیر کل بیمه سلامت استان کرمان تصریح کرد: سازمان بیمه سلامت برای درمان زوج‌ های نابارور برنامه‌ های بسیار خوبی دارد و هزینه‌ های درمان آنها را متقبل می‌ شود.

دکتر جعفری، بر حمایت همه‌ جانبه از زوج‌ های نابارور و انجام اقدامان جهادی تاکید و عنوان کرد: باید اطلاع‌ رسانی مناسب به زوج‌ های نابارور صورت گیرد، تا در مسیر درمان قرار گیرند.

وی با اشاره به اینکه تهدید جمعیت موضوع جدی است و باید جهادی کار کرد، افزود: متاسفانه در حال حاضر کار جهادی انجام نمی شود و مردم از خدمات دولت برای فرزندآوری مطلع نمی شوند، که باید این مسائل به اطلاع مردم برسد تا از خدمات ویژه استفاده کنند.

مدیر کل بیمه سلامت استان کرمان با اشاره به پوشش بیمه ای درمان ناباروری توسط سازمان بیمه سلامت، اظهار کرد: بیش از ۳۵ هزار زوج نابارور در استان کرمان وجود دارد و لازم است تحت درمان قرار بگیرند و ۹۰ درصد هزینه های درمان آنها توسط بیمه سلامت پرداخت می‌ شود.

دکتر جعفری گفت: با پوشش بیمه ای، ۹۰ درصد هزینه های درمان ناباروری توسط بیمه سلامت پرداخت می شود و برای سهولت دسترسی این زوج ها با ۵ مطب فوق تخصص ناباروری و دو مرکز ناباروری دولتی و خصوصی در استان کرمان قرارداد همکاری داریم.

وی بیان کرد: برای سهولت دسترسی زوج‌ های نابارور به خدمات درمانی با ۵ مطب فوق‌ تخصص ناباروری و دو مرکز ناباروری دولتی و خصوصی در استان کرمان قرارداد همکاری داریم و بیمه‌ شدگان با مراجعه به این مراکز خدمات را با پوشش بیمه دریافت می‌ کنند.

مدیر کل بیمه سلامت استان کرمان، اظهار کرد: اطلاع‌ رسانی به زوج‌ های نابارور اهمیت زیای دارد؛ تا این افراد در مسیر درمان قرار بگیرند و از نظر علمی بیش از ۴۰ درصد زوج‌های نابارور درمان می‌ شوند و باید این افراد را دریابیم و برای درمان آن ها تلاش کنیم.

دکتر جعفری با بیان اینکه تاکنون ۱۵ هزار نفر برای درمان ناباروری به دو مرکز ناباروری در کرمان مراجعه کرده‌ اند، تاکید کرد: همچنین وام ۵۰ میلیون تومانی قرض‌ الحسنه به زوج‌های نابارور برای انجام مراحل درمان پرداخت می‌ شود.

وی با اشاره به اینکه بالغ بر ۶۰ درصد جمعیت استان کرمان تحت پوشش بیمه درمانی سلامت قرار دارند، افزود: ماهانه بالای ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه درمان بیماران به مراکز درمانی از داروخانه‌ ها، پزشکان و بیمارستان‌ ها پرداخت می‌ شود.

راه اندازی صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌ العلاج در بیمه سلامت

مدیر کل بیمه سلامت استان کرمان؛ با بیان اینکه صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌ العلاج در بیمه سلامت راه‌ اندازی شده است، ادامه داد: هر بیماری که دچار یکی از بیماری‌ های خاص و صعب‌العلاج مانند سرطان، انواع دیالیز، انواع پیوندهای عضو، تالاسمی، اتیسم، بیماری‌ های نادر مانند بال پروانه‌ ای که بیش از ۱۰۷ نوع بیماری است، باشد، می‌تواند در سامانه بیمه سلامت ثبت نام کند.

دکتر جعفری با اشاره به اینکه معالجه این بیماران با هر پوشش بیمه‌ ای در بیمه سلامت رایگان است، بیان کرد: ثبت نام این بیماران در سامانه Bimehsalamatiranian.ir انجام می‌ شود و برای ثبت نام حضوری نیز می‌ توانند از طریق مراجعه به مراکز بیمه سلامت در شهرستان‌ ها اقدام کنند.

وی با بیان اینکه حمایت مالی این بیماران در دستور کار است، ابراز داشت: این افراد با ثبت‌ نام یک نشان ملی دریافت می‌ کنند و با این نشان در مراجعه به هر مرکز درمانی، داروخانه و پزشکی با ارائه کد ملی و مشخص شدن نشان ملی بیماری‌ های خاص از تخفیفات لازم برخوردار می‌ شوند.

مدیر کل بیمه سلامت استان کرمان با اشاره به اینکه بعضی از این خدمات معادل ۱۰۰ درصد درمان حمایت می‌ شود و بیمار هیچ پولی نباید پرداخت کند، افزود: عمده داروها در قالب این صندوق برای بیماران صعب‌ العلاج رایگان است.

دکتر جعفری با بیان اینکه ۱۰۷ بیماری خاص و صعب‌ العلاج تحت پوشش تقریباً رایگان بیمه سلامت قرار گرفته است، گفت: به طور مثال یک بیمار شلی عضلانی نخاعی، در سال شش عدد آمپول اسپینرازا باید تزریق کند؛ که قیمت هر عدد آن ۸۰ میلیون تومان است، در حال حاضر از طریق صندوق حمایت این دارو برای این بیماران رایگان است.

وی با اشاره به اینکه ۳۲ نفر در استان کرمان از این نوع بیماری صعب‌العلاج رنج می‌ برند که یک بیماری ژنتیکی است و شناسایی هم شده‌ اند، خاطرنشان کرد: در استان کرمان تاکنون ۵ هزار و ۲۰۰ بیمار صعب‌ العلاج در سامانه ثبت نام کرده و نشان دریافت کردند که مورد حمایت صندوق خاص و صعب‌ العلاج قرار می‌ گیرند.