به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از فارس دکتر محمدهادی ایمانیه با حضور مهندس جعفری رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور از تاسیسات آب حسین آباد شیراز، خط دوم انتقال آب از سد درودزن و تصفیه خانه شرق شهر صدرا بازدید کرد.
استاندار فارس در حاشیه این بازدید، خشکسالی های نزدیک به یک دههی اخیر را یکی از مسائل بحرانی استان عنوان کرد و گفت: متاسفانه فارس در سه حوزه کشاورزی، صنعت و بویژه آب آشامیدنی دچار مشکل است؛ با تدابیر صورت گرفته توسط دولت سیزدهم و تلاش های جهادگونهی وزارت نیرو، تامین آب آشامیدنی در روستاها و شهرهای استان در دستور کار قرار گرفت و با سرعت پیش می رود.
دکتر ایمانیه با بیان اینکه درابتدای سال ۱۰۰۰ روستای استان از تنش آبی رنج می بردند، افزود: آبفای استان و آبفای شیراز به همراه بسیج سازندگی استان در قالب قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) به تدریج در حال رفع کردن این موارد هستند که امیدواریم با تلاش های خوبی که در حال انجام است در تابستان سال آینده با مشکلات خیلی کمتر در حوزه آب آشامیدنی مردم مواجه باشیم.
وی با اشاره به اینکه عملیات لوله گذاری خط دوم انتقال آب از سد درودزن با جدیت در حال انجام است، اظهار داشت: امیدواریم قبل از تابستان ۱۴۰۲ این خط بصورت کامل مورد بهرهبرداری قرار بگیرد.
نماینده عالی دولت در فارس اشاره ای به تاسیسات آبی واقع در حسین آباد شیراز کرد و گفت: با همت عزیزان شرکت آب و فاضلاب شیراز، مخزن این مجموعه تا پایان سال به بهرهبرداری می رسد تا به منظور ذخیره سازی و مخلوط کردن آب چاه و آب سد و افزایش کیفیت آب مصرفی شهروندان مورد استفاده قرار گیرد.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه، پساب تصفیه خانه ها باید به فضاهای سبز، باغ شهری ها، گلخانه ها و صنعت اختصاص یابد، تصریح کرد: نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی در برنامه هفتم توسعه و بودجه ۱۴۰۲ بصورت ویژه به این مسئله توجه داشته باشند ونسبت به وضع قوانین در این خصوص اقدام نمایند.
استاندار فارس در انتها با بیان اینکه جهان بیش از اینکه به فکر تولید و تامین آب باشد، اصلاح الگوی مصرف و مدیریت مصرف در بخش های کشاورزی، آشامیدنی و صنعت را در پیش گرفته است از مردم استان خواست مدیریت مصرف را که شرط عقل و منطق است سرلوحه خود قرار دهند.
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۷
دکتر محمدهادی ایمانیه گفت: پساب تصفیه خانه ها باید به فضاهای سبز، باغ شهری ها، گلخانه ها و صنعت اختصاص یابد. نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی در برنامه هفتم توسعه و بودجه ۱۴۰۲ بصورت ویژه به این مسئله توجه داشته باشند ونسبت به وضع قوانین در این خصوص اقدام نمایند.