به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ محمدمهدی فداکار در جلسه شورای پدافند غیرعامل جنوب استان کرمان به همت اداره کل پدافند غیرعامل استان به مخاطرات زیستی اشاره و اظهار کرد: مخاطرات زیستی زیاد است بخشهایی هم تهدید جدی برای ماست.
وی بیان کرد: آفات نخلستان های خرما و باغ های مرکبات در جنوب و شرق استان، تهدید جدی برای زندگی مردم محسوب می شوند و اگر جلوی آنها گرفته نشود و با آنها مبارزه نشود، تمام زندگی آنها را تحت الشعاع قرار می دهد.
استاندار کرمان به طرح کنترل سوسک سرخرطومی حنایی خرما در نخلستان های جنوب استان و موفقیت ۷۰ درصدی آن اشاره و بیان کرد: تیم ها در شرق استان نیز باید کنترل را دنبال کنند.
فداکار از اختصاص اعتبار برای مبارزه با این آفت خبر داد و گفت: قرارگاهی ذیل شورای پدافند غیرعامل استان برای مقابله با این آفت شکل می گیرد و تخصیص اعتبار برای برنامه های پایش، ردیابی و مقابله انجام شود.
وی تصریح کرد: در شورای تامین استان، افزایش مراکز قرنطینه و شرح وظایف آنها را نهایی و مصوب خواهیم کرد.
استاندار کرمان، انجام فعالیت های پژوهشی، استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان، مباحث تبلیغی و اطلاع رسانی از شیوه های مقابله و آموزش ها را مورد تاکید قرار داد.
رسول رحیمی معاون هماهنگ کننده سازمان پدافند غیرعامل کشور، جهاد تبیین را از وظایف و تکالیف دانست و گفت: خط قرمز سازمان پدافند غیرعامل کشور مردم است و عمده ترین برنامه ها نیز مردممحور است.
احمد احمدپور رئیس جهاد کشاورزی جنوب کرمان به ۲۴۵ هزار هکتار سطح زیرکشت و ۴ و نیم میلیون تن تولید محصولات کشاورزی در جنوب استان و تاثیرگذاری آن بر بازار محصولات کشور اشاره داشت.
وی، استقرار قرارگاه تهدیدات زیستی در جنوب کرمان، راه اندازی مرکز تحقیقات زیستی مشترک دانشگاه علوم پزشکی و سازمان جهاد کشاورزی و افزایش پست های قرنطینه ای را در راستای فعالیت بهتر حوزه پدافند غیرعامل مطرح کرد.