به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ علی شمسی نیا، گفت: پنج کلینیک تخصصی "ام اس"، "زخم"، "دوستدار سالمند"، "دیابت و فشار خون" و "درمانگاه تخصصی و شبانه روزی ثامن الحجج" به مناسبت میلاد حضرت زینب(س) و با حضور مدیرکل امور خیرین و موسسات خیریه سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در موسسه خیریه بیماران خاص کرمان افتتاح شد.
وی با بیان اینکه هدف این موسسه کاستن درد و رنج بیماران است، افزود: کلینیک دیابت و فشار خون و درمانگاه شبانه روزی خیریه نیز توسط خیرین کرمانی تجهیز شده است.
مدیرعامل موسسه خیریه ثامن الحجج (ع) بیماران خاص استان کرمان، اظهار داشت: درمانگاه شبانه روزی ثامن الحجج توسط بانو "فاطمه اسماعیلی" به یاد پدر مرحومشان "محمد اسماعیلی" با صرف ۲ میلیارد تومان اعتبار تجهیز و راه اندازی شده است.
شمسی نیا به راه اندازی کلینیک زخم توسط خانواده مرحوم "حاج اکبر نخعی پور" و "مصطفی و مهدی شمسی نیا" سایر اعضای این خانواده اشاره و اظهار کرد: تامین تجهیزات اولیه این کلینیک تخصصی تامین شده و به منظور توسعه بیشتر نیازمند تامین مالی پنج میلیارد تومان اعتبار است، که حدود ۵۰ درصد این مقدار نیز تامین شده است.
وی تصریح کرد: همچنین کلینیک تخصصی شماره سه دیابت و فشار خون این موسسه نیز با تامین هزینه ای بالغ بر 4میلیارد تومان توسط خانواده مرحوم "حاج احمد ایرانمنش" راه اندازی شده است.
مدیرعامل موسسه خیریه ثامن الحجج (ع)، گفت: کلینیک دوستدار سالمند برای نخستین مرتبه توسط موسسه خیریه ثامن الحجج در کرمان با پیگیری رییس دانشگاه علوم پزشکی و دکتر یزدانپناه مسئول امور خیریه در این دانشگاه تاسیس شده است، که کار درمان و خدمات دهی به سالمندان را بر عهده خواهد داشت و برای ادامه کار و توسعه بیشتر نیازمند تامین ۲۰ میلیارد تومان است.
شمسی نیا از ارائه خدمات در منزل، تهیه آمبولانس و اقدامات حمایتی از جمله کارهای کلینیک دوستدار سالمند نام برد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز گفت: شرایط حضور خیرین سلامت در این استان تا حدود زیادی ساماندهی شده است، لذا کمک های خیرین سلامت در کرمان ساختار اساسی و بنیادین دارد.
دکتر مهدی احمدی نژاد ضمن تقدیر از علی شمسی نیا مدیرعامل موسسه خیریه ثامن الحجج، افزود: وی در عرصه های مختلف سلامت به عنوان فردی ایده پرداز پای کار بوده و به ایفای نقش پرداخته است.
وی اظهار داشت: شرایط حضور خیرین سلامت در استان کرمان تا حدود زیادی ساماندهی شده و در نهایت سود اقدامات انجام شده در بخش خیرین سلامت به مردم می رسد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان؛ با تاکید بر اینکه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بدون حضور خیرین به تنهایی توان برداشتن باز سنگین بیماری ها را ندارد ادامه داد: احداث مجموعه های خیریه فراوان در استان کرمان حاصل کار افراد خیرخواه در حوزه های مختلف بخصوص بخش سلامت است و امیدواریم عملکرد خیرین سرلوحه کار ما نیز قرار گیرد.
مدیر کل امور خیّرین و موسسات خیریه سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در آیین افتتاحیه این طرح ها ابراز داشت: حدود هزار و ۱۰۰ خیر و ۲ هزار و ۵۰۰ مجموعه، سمن و تشکل خیریه در حوزه سلامت کشور فعال است.
محمدجواد حیدری پور با بیان اینکه در حوزه سلامت اتفاقاتی خوبی در کشور رخ داده است، افزود: در حوزه درمان سرطان و حمایت از این بیماران ۵۴ مجموعه خیریه سلامت در کشور در حال فعالیت و سعی بر ساماندهی این خیریه ها به منظور هم افزایی بیشتر است، که در این راستا نشست های منظمی در بخش بیماری های سخت درمان برگزار می شود.
وی ادامه داد: ایران طبق آمار سازمان جهانی در حوزه بهداشت و سلامت در منطقه رتبه نخست را دارد و در حوزه تولید واکسن نیز جزء کشورهای برتر دنیا است.
مدیرکل امور خیرین و موسسات خیریه سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اذعان داشت: ایران طی یک سال گذشته در حوزه حضور و فعالیت خیرین سلامت نیز در کشور رتبه خوبی کسب کرده است.
حیدری پور، ضمن تبریک میلاد حضرت زینب (س) به عنوان روز پرستار، افزود: کرمان جزء استان هایی است که در حوزه خیرین سلامت پیشتاز است.
وی گفت: ایران در حوزه خیرین سلامت نیز رتبه خوبی دارد به طوری که این کشور در بخش اقدامات خیرخواهانه نیز رتبه ۲۲ را دارد، در حالی که به دلایل فرهنگی بسیاری از امور خیریه در کشور ما ثبت نمی شود.
این مقام مسئول تصریح کرد: اداره کل سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی وظیفه ترویج، سیاست گذاری، نظارت و پشتیبانی از خیرین را بر عهده دارد و با تقویت، تشویق و حمایت موسسات خیریه زمینه اشاعه فرهنگ انجام کار به عنوان یک اتفاق مبارک را تسهیل می کند.