به گزارش گروه بهداشت ودرمان خبرگزاری سلامت،دکتر سوده تیموری خاطر نشان کرد: میوه انار در کاهش تهوع، اسهال، بهبود اشتها در بیماران مبتلا به کرونا، آنفلوانزا و سایر بیماریهای ویروسی موثر است.
وی با اشاره به اینکه امروزه با وجود آلودگی هوا و محیط زیست،خوردن انار و آب انار توصیه می شود.تصریح کرد: میوه ی انارشیرین در حفظ سلامت قلب و عروق بسیار موثر است و مطالعات جدید نشان می دهد که نوشیدن روزانه، یک لیوان آب انار طبیعی،دفعات درد های قلبی،پس از سکته و شدت و طول مدت آنها را کاهش می دهد.
دانش آموخته دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهارکرد: مصرف آب انار بعداز سکته های قلبی، ایسکنیک قلبی و مغزی به باز شدن مجدد، جریان خون عروقی کمک خواهد کرد.همچنین از آب انار در کاهش فشارخون و چربی خون استفاده می شود.
وی با بیان اینکه انار یکی از میوه های بسیار مفید در درمان بیماریهای دیابتی است تصریح کرد: انار با طبیعت سرد و تر و یا رب آن ،در تقویت معده، کاهش ریفلاکس، بهبود هضم و درمان کبد چرب، کنترل خونریزی های گوارشی (کرون و کولیت اولسروز)موثر است.
دکتر تیموری با توجه به فصلی بودن میوه ها تصریح کرد:در نبود این میوه، می توان از رب انار استفاده کرد. رب انار به عنوان چاشنی، در انواع سوپ ،آش،خورشت ها استفاده می شود و از خواص بی نظیر آن می توان بهره جست.