به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ حسین پورمند در آئین افتتاحیه سامانه پنجره واحد مدیریت زمین در کرمان، گفت: امروز بالغ بر یک سوم مساحت کشور تحت پوشش این سامانه قرار دارد و امیدوارم تا پایان سال تمام کشور تحت پوشش این سامانه قرار گیرد.
وی افزود: براساس هدف گذاری انجام شده، با اجرای کامل سامانه پنجره واحد مدیریت زمین ۵۰ درصد جرایم حوزه زمین کاهش می یابد.
مدیر کل پیشگیری معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه، تصریح کرد: با راه اندازی این سامانه در ۹ استان کشور در حال حاضر بالغ بر ۱۵ هزار گزارش تخلف دریافت شده، که این گزارش را در بخش های مختلف در حال پیگیری و اجرا هستند.
پورمند در ادامه بیان کرد: بر اساس قوانین کشور سیاست های پیشگیرانه در کشور که جزو اولویت های دستگاه ها است، در شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم تدوین و ابلاغ می شود که مسئولیت این شورا با رئیس قوه قضاییه است.
وی با اشاره به اینکه بخش زیادی از سند تحول قضایی مربوط به اقدامات پیشگیرانه است، ابراز داشت: تنها در درون دستگاه قضایی اجرای ۳۷ برنامه با مشارکت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گذاشته شده است.
مدیر کل پیشگیری معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه، یادآور شد: فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی، جمع بندی سیاست ها و ابلاغ ها و اسناد بالادستی نشان دهنده آن است که برای پیشگیری از وقوع جرم در همه بخش ها و ناهنجاری ها راهی جز هم افزایی امکانات و توانمندی ها وجود ندارد.
پورمند بیان کرد: درباره مسائل حوزه زمین در تمام نقاط کشور از حیث تصرفات و تغییر کاربری ها به لحاظ کوتاهی های سابق وضعیت مناسبی وجود ندارد و به دلیل تعدی ها به محیط زیست و منابع آبی با خطرات و چالش های بسیار عمیقی رو به رو هستیم و ناگفته پیداست که اگر به درستی ورود نکنیم شاید برای نسل های آینده به جای چالش در هر بخش یک بحران بر جای بگذاریم.
وی اظهار کرد: در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه بر اساس مصوبات شورای عالی پیشگیری و اهداف سند تحول قضایی وظایف پیشگیرانه در حوزه های مختلف را رصد میکنیم و تلاش میکنیم با آوردن توان و نیروی این معاونت در میدان اقدامات پیشگیرانه را تشدید کنیم و راه اندازی پنجره واحد مدیریت زمین نیز در همین راستا انجام شده است.
مدیر کل پیشگیری معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه یادآور شد: این سامانه هرگونه تحول و هر اقدام در حوزه زمین را تصویر برداری کرده و گزارش می کند و بر اساس هوش مصنوعی به کار رفته در این سامانه موارد تخلف از عدم تخلف جدا شده و همچنین نشان داده می شود که هر تخلف در حوزه کدام یک از متولیان است و در ادامه پیگیری های انجام شده از سوی مدیران مربوطه نیز از طریق این سامانه قابل مشاهده خواهد بود.
پورمند در خاتمه، خاطرنشان کرد: اجرای سامانه پنجره واحد مدیریت زمین یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.