به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ امام جمعه سیرجان در آیین بزرگداشت دکتر حاج علی حاج صادقی در خانه این خیّر افزود: امیدواریم این مراسم بتواند یادآور نهادینه شدن صفات و خصوصیات این شخصیت در جامعه پزشکی باشد و نه تنها جامعه پزشکان بلکه هر کس بتواند رسالت وجودی خود را که همانا توجه و عمل به ذخیره آخرت است کسب کند و همچون ایشان نام نیکش باقی بماند.
حجت الاسلام سیدمحمود حسینی خاطرنشان کرد : اگر این دل بریدن از تعلقات دنیا بر هر قشر و انسانی حاکم شود، همه مشکلات جامعه حل میشود.
وی ادامه داد: کسانی همانند مرحوم دکتر صادقی بذر خوبی و خیرات را در جامعه میافشانند که همان باقیات صالحاتی است که خداوند به آن اشاره دارد.
مدیر عامل مجمع خیرین سلامت سیرجان نیز در این آیین گفت: بانیان خیر همیشه خدمات و برکاتشان برای مردم ساری و جاری است و نظیر دکتر صادقی یاد و خاطره شان همیشه برای مردم میماند.
یدالله قربانی افزود: ۳۲ سال است که این پزشک حاذق در بین ما نیست و اگر امروز به مردم مراجعه کنی نامش هنوز زنده و یادش جاویدان است،هنوز بیمارستانش به مردم خدمت میدهد و دکتر صادقی با گذشت زمان فراموش نمیشود
وی گفت: منزل مرحوم دکتر صادقی ثبت ملی شده و بازسازی و مرمت این اثر تاریخی به پایان رسیده است؛ این محل با نام و یاد وی به عنوان یک مرکز درمانی فعالیت خود را انجام خواهد داد و باید یاد آور شد که در سیرجان کسی نیست که دکتر صادقی را دوست نداشته باشد و نامش را بر زبان نیاورد.
مدیر عامل مجمع خیرین سلامت شهرستان سیرجان، تصریح کرد: منزل دکتر صادقی به محلی متروکه برای افراد معتاد تبدیل شده بود، که پس از پیگیری های مداوم این مجمع و حمایت شرکت توسعه و فولاد گل گهر بازسازی و مرمت این خانه قدیمی و تاریخی شروع شد.
قربانی گفت: بخش عمده این هزینه ها را شرکت توسعه و فولاد گل گهر تامین کرده و البته شهرداری، مجمع خیرین سلامت، آستان قدس رضوی و صنف مصالح فروشان شهرستان سیرجان نیز در این زمینه کمک کردند.
وی خاطر نشان کرد: به زودی در این خانه تاریخی، کلینیک درمانی ساخته می شود.
یکی از پزشکان قدیمی سیرجان نیز در این مراسم با اشاره به اینکه دکتر حاج صادقی فردی فوقالعاده معتقد و دین دار بود گفت: وقتی که دکتر در سال ۱۳۶۹ دار فانی را وداع گفت، مراسم تشییع پیکری برای او برپا شد که مردم از اقصی نقاط سیرجان و کرمان برای مراسم آمدند و پس از تشییع بی نظیر وی در محوطه بیمارستان امام رضا(ع) سیرجان به خاک سپرده شد.
دکتر هوشنگ سهیلی افزود: مرحوم صادقی ۲۴ ساعته مشغول خدمترسانی به مردم بود و از بیماران بویژه فقرا و مستمندان هزینه ای دریافت نمی کرد؛ هر آنچه به دست می آورد وقف آستان قدس رضوی می کرد و در بیش از ۴۵ سال پیش، بیمارستانی با نام حضرت امام رضا(ع) در محله جنوبی و فقیرنشین سیرجان در بدرآباد احداث کرد که هنوز هم این بیمارستان پس از بازسازی و ایجاد بخش های مورد نیاز مردم را ارائه می دهد.
حسن خدامی رییس شورای شهر سیرجان در سخنانی ضمن توصیف شرح زندگی و زهد و تقوای دکتر علی صادقی، به ارائه گزارشی از روند همکاری و مشارکت شهرداری و شورای شهر با مجمع خیرین سلامت شهرستان سیرجان در اجرای طرح مرمت و بازسازی منزل دکتر مرحوم حاج علی صادقی پرداخت.
گفتنی است در پایان این مراسم از رییس شورای شهر و شهردار سیرجان با اهدای لوح سپاس، قدردانی شد.