به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ حجت الله آسوده در همایش زکات ملک سلیمانی، گفت: بیش از ۹ هزار و ۵۰۰ مرکز نیکوکاری و گروه های مردمی با محوریت مساجد در محلات کشور شکل گرفته و ساختارمند شده که وظیفه صیانت، هدایت و نظارت بر این مراکز بر عهده کمیته امداد امام خمینی(ره) می باشد.
وی در خصوص اهمیت زکات و اثرات مثبتی که بر جامعه دارد، افزود: با زکات فقر مطلق را می توانیم از بین ببریم و درخواست داریم شورای زکات در دستور کارش کاهش و از بین بردن فقر مطلق باشد.
معاون مشارکت های مردمی و توسعه کمیته امداد کشور با اشاره به سیاست کمیته امداد که مردمی سازی خیّر و احسان است، اظهار داشت: برای جریان سازی خیر و احسان، فرهنگ سازی لازم است.
آسوده تاکید کرد: نزدیک ۵۰ درصد از مراکز نیکوکاری، مسجد محور، محله محور و متنفذین محله هستند که فقرا را خوب می شناسند و در این شبکه نیکوکاری بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار خانواده زیر پوشش قرار گرفته اند. بیش از ۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان وجوهات توسط مردم جمع آوری شده و باز هم توسط خود مردم نیز توزیع می شود.
وی عنوان کرد: سال گذشته از طریق صندوق های صدقات ۴۸۸ میلیارد تومان جمع شده و که ۵۰ درصد این پول از طریق صندوق صدقات خانگی و ۵۰ درصد از صندوق معابر و خیابان ها جمع شده است.
معاون مشارکت های مردمی و توسعه کمیته امداد کشور خاطر نشان کرد: کمیته امداد ۵ میلیون عائله به غیر از مرکز نیکوکاری دارد و ۷۰۰ هزار دانشآموز،۵۰ هزار دانشجو و ۶ هزار نخبه را تحت پوشش دارد.
آسوده تاکید کرد: از مبالغی که مردم کمک می کنند، هیچ مبلغی خارج از محدوده جغرافیایی زندگی شان هزینه نمی شود و فقط برای محرومان همان منطقه خرج می شود و ما امانت دار مردم هستیم.