به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری سلامت،محمدفرید لطیفی با اشاره به تاکید رهبری مبنی بر بازسازی نقاط آسیب دیده در سیل اخیر گفت: انتظار میرفت مطابق قانون هزینههای ناشی از خسارت به بیمه منتقل شود ولی امروز در دوران گذر هستیم؛ یعنی حمایتهای دولتی در دست اجراست و بیمه نیز در حال جایگزین شدن کمکهای دولتی است.
وی افزود: بر اساس پیش بینیها، پرداخت بلاعوض و تسهیلات بانکی در نظر گرفته شده تا خسارت دیدگان بخشی از معضلات را جبران کنند و اقدام به بازسازی نمایند. بر این اساس پس از فروکش سیل، گروههای ارزیاب وارد منطقه شده و خسارات حوزه مسکن، بخشهای کشاورزی و معیشت جمع بندی میشود و پس از تعیین اعتبار در دولت مصوب و پرداخت خواهد شد.
لطیفی جایگزین شدن بیمه را موجب جبران واقعی هزینهها و افزایش سرعت بازسازی دانست و به رادیو گفتوگو گفت: صندوق بیمه کشاورزی در حال خدمت رسانی است و برای بخش مسکونی نیز صندوقی تشکیل شده که به تناسبِ خسارتها اقدام به جبران مالی مینماید.
وی این صندوق را در حال گذر از فرایند تاسیس عنوان کرد و گفت: 70درصد هزینه بیمه را دولت متقبل شده که امسال 3هزار و 500 میلیارد تومان در قانون بودجه سنواتی پیش بینی شده است مردم میتوانند خسارت خود را از محل صندوق دریافت کنند.
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۳
معاون سازمان مدیریت بحران کشور از پرداخت بلاعوض و تسهیلات بانکی به عنوان دو راهکار تامین مالی برای جبران خسارات ناشی از سیل اخیر خبر داد.