به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) زنجان ،سید سلمان حسینی در حاشیه افتتاح ۲۳ طرح اشتغال مددجویان بهزیستی استان زنجان اظهار کرد: طبق قانون جامع حمایت از افراد دارای معلولیت، افراد معلول در صورت اشتغال(کارآفرینی) یا پرداخت بیمه (خویش فرمایی) می توانند بدون محدودیت تا موعد بازنشستگی از خدمات بیمه ای بهزیستی بهر مند شوند.
وی با بیان اینکه سالانه بودجه ای برای اشتغال مددجویان تحت پوشش بهزیستی استان زنجان اختصاص مییابد که به مددجویان پرداخت میشود، اظهار داشت: در سه ماهه اول سال جاری ۱۳۹ شغل و در سال گذشته ۶۷۵ مورد شغل برای مددجویان ایجاد شده است.
مدیرکل سازمان بهزیستی استان زنجان با بیان اینکه پرداخت تسهیلات قرض الحسنه اشتغال کارفرمایی بهزیستی برای کارفرمایانی که زمینه اشتغال جامعه هدف بهزیستی را فراهم نمایند در ازای به کارگیری هر مددجو یک میلیارد ریال است، تصریح کرد: سقف دریافت تسهیلات تا ۲۰ میلیارد ریال برای حداکثر ۲۰ نفر مددجو است.
حسینی یادآور شد: پرداخت همزمان تسهیلات بانکی و مشوق های اشتغال در صورتی که موجب پایداری اشتغال مددجویان بهزیستی گردد با تشخیص کمیته اشتغال و بر اساس اعتبارات ابلاغی امکانپذیر و مبلغ تسهیلات پرداختی به نسبت نوع طرح اشتغال متفاوت است.
وی در زمینه افتتاح طرحهای اشتغالزایی در هفته بهزیستی افزود: این طرح ها شامل تولیدی پوشاک، آهنگری سنتی، کابینت سازی، خرده فروشی، دامداری و... است که با هزینه ای نزدیک به یک میلیارد تومان ایجاد شده است.
این مسئول با تاکید بر نقش موسسات خیریه در گسترش فرهنگ اشتغال و ایجاد توانمندی در مددجویان گفت :پذیرش افرادی که قابلیت آموزش و کارآفرینی دارند همچون زنان بیسرپرست و خودسرپرست، معلولین جویای کار قابل بازتوان، فرزندان ترخیصی و خانوارهای سرپرست تحت پوشش، تامین هزینههای جاری و لازم گروههای هدف تا رسیدن به مرحله کارآفرینی و خودکفایی، ارائه راهکارهای مناسب، تعاون و کمک به بخشهای دولتی و خصوصی در روانسازی فعالیتهای کارآفرینان از مواردی است که موسسات خیریه می توانند انجام دهند.