به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ محمد شاهرخی با اشاره به اینکه این اولین مورد فوتی در اثر ابتلا به تب کریمه کنگو در شهرستان رفسنجان است، گفت: چند روز پیش یکی از دامپزشکان این شهرستان در اثر ابتلا به این بیماری در بیمارستان بستری شد که متاسفانه پس از گذشت چندین روز فوت کرد.
وی افزود: برخی از علائم این بیماری طبق گزارش های ثبت شده شامل سر درد، تب بالا، کمر درد شدید، درد مفاصل و عضلات، دل درد، اسهال، استفراغ، قرمزی چشم و خونریزی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان رفسنجان با بیان اینکه تب کریمه کنگو یا همان تب خونریزی دهنده که یک بیماری ویروسی است در اثر تماس با گوشت یا حیوان آلوده و گزش نوعی کنه منتقل می شود، از مردم درخواست کرد: در صورت مشاهده علائم بیماری در اسرع وقت به مراکز درمانی مراجعه کنند و لازم است به منظور حفظ ایمنی و سلامت خود گوشت خام خریداری شده را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنند.