به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ محسن نژاد قادری گفت: این فرد مشکوک به تب کریمه کنگو روز شانزدهم خرداد به مرکز درمانی مراجعه کرده که پس از بستری و انجام آزمایشهای لازم، نتیجه آزمایش وی تایید شد.
وی با ابراز خرسندی از بهبود حال عمومی این بیمار افزود: انتقال این بیماری از طریق گزش کنه و همچنین تماس مستقیم پوست و مخاط با خون و فرآورده های دامی مثل گوشت، امحاء و احشاء دام آلوده امکان پذیر است.
مدیر گروه بیماری های واگیر دار دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان بیان کرد: خانواده ها در خرید گوشت دقت کرده و از مراکز معتبر گوشت مورد نیاز خود را تهیه کنند و پس از گذشت ۲۴ ساعت با دستکش خرد کنند.
نژاد قادری عنوان کرد: کنه مخزن و ناقل بیماری است، عفونت در انسان پس از گزش کنه آلوده یا له کردن آن روی پوست، تماس با پوست، لاشه حیوان، خون و ترشحات حیوان آلوده و یا تماس با خون و بافت های بیمار مبتلا ایجاد می شود. خطر انتقال در طی ذبح حیوان وجود دارد.
وی تصریح کرد: لازم است از ذبح غیر بهداشتی دام اجتناب کرده و محل نگهداری دام ها با مشورت اداره دامپزشکی سمپاشی شود.
مدیر گروه بیماری های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان تاکید کرد: پس از ورود این ویروس به بدن، بیمار به صورت ناگهانی دچار سردرد، تب، لرز، درد عضلانی، سفتی گردن، گیجی، حالت تهوع و حتی تغییر خلق می شود. در ادامه بیمار دچار علایم خونریزی مثل کبودی پوست و خونریزی از مجاری طبیعی بدن مثل خونریزی از بینی، دهان، مقعد و واژن شده که در صورت تاخیر در مراجعه و تاخیر در شروع درمان این مشکل می تواند جان بیمار را تهدید کند.