رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان با اشاره به اینکه نیاز سالیانه شمال کرمان به گوشت مرغ ۶۵ تا۷۰ هزار تن است، گفت: با احتساب مصرف سالیانه ۲۵ کیلو برای هر نفر با کمبود مرغ مواجه هستیم.

به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ محمد خیر اندیش گفت: در استان کرمان حدود ۶۰۰ واحد مرغ گوشتی فعال با میزان جوجه ریزی ماهیانه به طور متوسط ۲ و نیم میلیون قطعه و سالیانه قریب به ۳۰ میلیون قطعه وجود دارد که منجر به تولید سالیانه ۵۰ هزار تن گوشت مرغ می‌شود.

وی افزود: نیاز سالیانه شمال استان کرمان ۶۵ تا۷۰ هزار تن گوشت مرغ است، که با سرانه مصرف ۲۵ کیلوگرم برای هر نفر در سال در تولید مرغ استان کرمان دچار کمبود هستیم؛ بنابراین در حال توسعه زیرساخت‌ های لازم یعنی احداث مرغداری‌ ها و افزایش ظرفیت هستیم تا در تولید مرغ به خودکفایی برسیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان ابراز داشت: اخیرا تولید تخم مرغ استان کرمان افزایش چشمگیری داشته است و قریب به ۲۷ هزار تن تولید صورت گرفته است که با سرانه مصرف ۱۰ کیلوگرم در سال برای هر نفر با جمعیت استان در حوزه شمال همخوانی دارد و کمبود خاصی مشاهده نمی‌شود.

خیر اندیش بیان کرد: میزان نیاز سالیانه بخش طیور به نهاده‌ها، شامل: ذرت ۱۴۴ هزار تن، سویا ۷۰ هزار تن، جو و سبوس هر کدام ۲ هزار تن است.