عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: مردان نسبت به زنان سریعتر به بیماری های قلبی عروقی مبتلا می شوند از همین رو کنترل فاکتورهای خطر مانعی برای سرعت یافتن این بیماری در مردان است .

به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری سلامت،دکتر مصطفی داستانی،  با اشاره به اینکه یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در ایران بیماری های قلبی عروقی است، خاطر نشان کرد: ریسک ابتلا به بیماری قلبی عروقی به علت مسائل هورمونال و استرس ها و ساختار ویژه بدنی در مردان بیشتر است و  این تفاوت ده ساله در سن ابتلا مردان به زنان تقریبا در همه دنیا وجود دارد.

دکتر داستانی با بیان اینکه علت شیوع بالای بیماریهای قلبی و عروقی در جامعه و در مردان وجود فاکتورهای خطر با نسبت بالا در جامعه است، گفت: داشتن رژیم غذایی نامناسب و پر از چربی اشباع شده، مصرف بیش از حد نوشیدنی های الکلی، کلسترول بالا در خون و بیماری هایی همچون دیابت یا فشار خون بالا از جمله عوامل زمینه ساز ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی در مردان است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه تنگی نفس، درد قفسه سینه، احساس سرگیجه، داشتن ضربان قلب نامنظم از جمله علایم ناراحتی قلبی است که باید برای بررسی بیشتر حتما به پزشک مراجعه کنید، عنوان کرد: حمله قلبی زمانی رخ می‌دهد که بیماری قلبی در مردان بیش از حد پیش رفته باشد، بنابراین بیماری باعث توقف جریان خون در عضله قلب می‌ شود.

وی ابراز کرد: کنترل بیماری های زمینه ای، بررسی های دوره ای و مراقبت های متناوب مانع ابتلا به بیماری های قلبی عروقی در عموم افراد و از جمله مردان می شود.