به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ محسن حیدر آبادی با اشاره به اینکه امسال نیز مانند سال قبل حدود ۵۰ درصد گل محمدی در اثر سرمای بهاره خشک شده است، گفت: برداشت گل محمدی از ۳۲۰۰ هکتار سطح زیر کشت این محصول آغاز شده و متوسط عملکرد آن ۲ تن برای مزارع ارگانیک و ۴ تن برای مزارع غیر ارگانیک است.
وی افزود: پیش بینی می شود امسال متوسط ۵ تا ۶ هزار تن گل برداشت شود.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان بردسیر با بیان اینکه فرآورده های گل محمدی به سه شکل غنچه، گلاب و روغن(اسانس) به بازار عرضه می شود، تصریح کرد: گل محمدی هر ساله ارز آوری خوبی در بخش کشاورزی دارد و بخشی از تولیدات آن به کشورهای اروپایی، حوزه خلیج فارس و کشورهای شرق آسیا صادر می شود.
محسن حیدرآبادی تعداد واحدهای فرآوری گل را حدود ۸۰ واحد سنتی و نیمه صنعتی و ۱۰ واحد صنعتی برشمرد و گفت: فصل گل چینی برای بیش از ۶ هزار نفر اشتغال فصلی ایجاد می کند، اما کمبود کارگر در این فصل یکی از مشکلات همیشگی گل کاران است.
وی در پایان ضمن دعوت از افراد جویای کار برای همکاری با کشاورزان منطقه یادآور شد: برداشت گل محمدی تا تیر ماه ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۱
رئیس جهاد کشاورزی بردسیر از پیش بینی برداشت بیش از ۶ تن گل محمدی با توجه سرمازدگی بهاره در این شهرستان خبر داد.