به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از زنجان، جمال الدین موسوی با اشاره به به برگزاری کارگاه های آموزشی برای ایثارگران اظهار کرد: هدف از برگزاری کارگاهها آموزش خانوادههای معظم شاهد و ایثارگر، توانمندسازی، پیشگیری از بروز آسیبهای اجتماعی و اختلالات رفتاری و ارتقای سلامت، بهداشت روان و ایجاد رفتارها و تعاملات سالم است.
وی تصریح کرد: در این راستا حوزه مددکاری و مشاوره بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان از ابتدای سال تا کنون اقدام به برگزاری کارگاههای آموزشی خانواده با تاکید بر آموزش مهارتهای تابآوری، مهارتهای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و روانی، مهارتهای شاد زیستن، مهارتهای قبل از ازدواج و بعد از ازدواج، مهارتهای فرزندپروری کرده است.
معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان با اشاره به انعقاد تفاهمنامه این بنیاد با ستاد مبارزه با مواد مخدر، بیان کرد: تا کنون ۳۵۰ نفر در این کارگاهها حضور داشتند.
موسوی یادآور شد: علاوه بر کلاسهای حضوری مرکز مددکاری و مشاوره بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان چهار کانال در پیامرسان های مجازی دارد و در این کانالها در طول هفته مطالبی در خصوص مهارتهای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، روانی، آموزش مهارتهای زندگی، مهارتهای قبل و بعد از ازدواج، فرزندپروری و... ارائه میشود.