به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری سلامت به نقل از از ستاد خبری سیوسومین جشنواره بینالمللی کتاب، دو برنامه آموزشی «کتابخانهها از زندگی دوم تا متاورس» و «گنجینه دانش رایگان» با حضور دکتر «امیر اصنافی» عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی و دکتر «محمد زرهساز» عضو هیئت علمی دانشگاه خوارزمی در سالن فعالیتهای فرهنگی سرای آموزش به صورت آنلاین برگزار شد.
امیر اصنافی عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی در خصوص برگزاری کلاسهای آنلاین گفت: دسترسی به اطلاعات صحیح و مدیریت سازماندهی موضوعاتی است که که به دانشجویان آموزش داده میشود.
وی افزود: مطالب و سرفصلهایی که در کلاسها آموزش داده میشود زیر نظر وزارت علوم بوده و هدف از آموزشها این است که دانشجوهایی که فارغ التحصیل میشوند در سازمانهای مورد نظر فعالیتهای خاص خود را داشته باشند.
اصنافی ادامه داد: به عنوان مثال دانشجو نمونه کشوری پس از فارغالتحصیلی در انجمنهای علمی توانست فعالیت داشته باشد و در جشنواره فارابی مقام کسب کنند.
گنجینه دانش رایگان در نمایشگاه کتاب
محمد زرهساز عضو هیئت علمی دانشگاه خوارزمی که در سالن فعالیتهای فرهنگی سرای آموزش به صورت آنلاین تدریس میکند، نیز گفت: کارگاهی که امروز برگزار کردیم، شامل معرفی مقاله، کتاب و پایاننامههای رایگان آموزشی در سرار جهان است.
وی افزود: بسیاری از دانشجویان، محققان و پژوهشگران که در حوزههای علمی فعالیت میکنند، به انواع منابع اطلاعاتی الکترونیکی رایگان نیاز دارند تا بتوانند در حوزه تخصصی خود تحقیق کنند، در این آموزش سایتهای رایگان معرفی شد.
عضو هیئت علمی دانشگاه خوارزمی در ادامه گفت: آموزشها بسیار کاربردی و مقالههای معرفی شده توسط این سایتها برای تمام رشته و حوزهها مورد استفاده است. این آموزشهای آنلاین درد انشگاههای قزوین، علامه و خوارزمی تدریس شده و با وجود ویروس کرونا بسیار مورد استقبال قرار گرفته است.
زرهساز درخصوص استقبال مردم پس از ۲ سال از نمایشگاه کتاب خاطرنشان کرد: با توجه به فراهم شدن بستر مجازی، مردم استقبال خوبی انجام ندادهاند، اما پیشبینی میشود در روزهای آینده استقبال شود.
سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از بیستویکم آغاز شده و سیویکم اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ در دو بخش حضوری در مصلای امام خمینی(ره) و مجازی در سامانه ketab.ir برگزار میشود.
انتهای پیام/۴۱۷۳/