رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان زنجان گفت : در جذب نیروی ورودی دانشگاه فرهنگیان   ۱۰ درصد  تعیین شده به حوزه استثنایی تخصیص پیدا کرد .

به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از زنجان ، فاطمه باغبانی ظهر روز یکشنبه در آئین تجلیل از معلمان مدارس استثنایی استان زنجان با بیان اینکه در حال حاضر در آموزش و پرورش حوزه استثنایی استان زنجان ۲۴ مدرسه و ۱۳ مرکز مشکلات ویژه یادگیری تحت پوشش آموزش استثنایی است اظهار کرد:  علاوه بر این مراکز یک مرکز مشاوره خانواده  پیوند ،یک کانون فرهنگی، تربیتی و یک مرکز تشخیصی ،توان‌بخشی و آموزشی در مجموعه آموزش و پرورش حوزه استثنایی استان است .

وی با اشاره به اینکه ۳۷۰ نفر از پرسنل در حوزه آموزش و پرورش استثنایی در استان در حال فعالیت هستند افزود : به تفکیک از این تعداد  ۲۵۱ نفر خانم و ۱۱۱ نفر آقا  با حوزه آموزش استثنایی همکاری دارند .

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان زنجان با بیان اینکه در مجوعه آموزش و پرورش استثنایی آنچه که بسیار بیشتر رخ می نماید آموزش به دانش آموزان با نیازهای ویژه است بیان کرد : در کنار این آموزش ها حوزه توانبخشی نیز انجام می‌شود تا بستر لازم برای دانش آموزان نیاز های ویژه فراهم شود .

باغبانی تصریح کرد: در این راستا به واسطه جذب امکانات و تجهیزات اتاق های کار درمانی در سال گذشته ۲ اتاق کاردرمانی در مدارس  و ۲ اتاق تاریک که مستلزم و نیاز دانش آموزانی که از نظر حسی دچار مشکل هستند را در مدارس تجهیز کردیم اما این موضوع کافی نیست و نیازمند اعتبارات و تجهیزات بیشتر  است.


وی با بیان اینکه با همکاری همکاران مجموعه مدارس استثنایی ساخت  اولین سالن ورزشی  دانش آموزان با نیازهای ویژه را پیگیر بودند  افزود : مدیرانی که در این حوزه بواسطه نبود فضای مناسب  سعی در شکل گیری فضای مناسب سازی آموزشی و همچنین ساخت مرکز آموزشی ویژه در منطقه گرماب توسط همت جمعی مدیران و معلمان و مسئولان شکل گرفت .

این مسئول خاطرنشان کرد: سال جاری ۳ اتاق آکوستیک  برای ارزیابی دانش آموزان ورودی جدید جهت جای دهی ارزیابی های هوش مهیا خواهد شد .

باغبانی با ببان اینکه دغدغه  و حساسیت معلمان در عرصه های آموزشی این حوزه بر کسی پوشیده نیست اظهار کرد: در جذب نیروی ورودی دانشگاه فرهنگیان   ۱۰ درصد  تعیین شده به حوزه استثنایی تخصیص پیدا کرد  .