شهردار کاشان با اشاره به آغاز به کار کمیته های تخصصی پژوهشی اتاق فکر مدیریت شهری، تشکیل این هیئت‌های اندیشه‌ورزی را گامی عملیاتی برای جلوگیری از انجام اقدامات سلیقه‌ای و احساسی دانست.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری سلامت به نقل از روابط عمومی شهرداری کاشان،حسن بخشنده امنیه در همایش رؤسا و اعضای کمیته های تخصصی پژوهشی اتاق فکر مدیریت شهری کاشان، با اشاره به مشکلات زیرساختی شهر به ویژه در حوزه گردشگری، نقش نگرش پژوهشی برای حل این مسائل اساسی و دیرینه حائز اهمیت دانست.

وی، عدم وجود نگاه بلندمدت را یکی از چالش ‌های جدی در مسیر توسعه کاشان بزرگ قلمداد و خاطرنشان کرد: برخورداری از نگرش جامع و کلان می‌توانست از بروز بسیاری از مشکلات امروز شهر و منطقه بکاهد.

شهردار کاشان، توسعه و تعالی حقیقی کاشان را بدون ایجاد زیرساخت‌های مناسب غیرقابل تحقق دانست و گفت: کاشان شهری با جایگاهی ویژه، تمدنی غنی و ظرفیت‌های ناب، نامی مطرح در آوردگاه جهانی مطرح است اما نمی‌تواند از بسیاری فرصت‌ها به دلیل این چالش دیرینه بهره ببرد.

بخشنده امنیه، موضوع مدیریت بحران به ویژه کمبود منابع آبی و آلودگی هوا را یکی از زمینه‌های جدی و ضروری برای نقش‌آفرینی فعالیت‌های پژوهشی ذکر و تصریح کرد: در کنار فراهم کردن الزامات، تجهیزات و زیرساخت‌ها باید با عزم جدی و نگاه کارشناسی و تخصصی برای حل بحران‌ها و چالش‌ها اقدام کرد.

وی، مبلمان شهری، حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی،گردشگری، رفاه عمومی و...را از دیگر زمینه‌های برشمرد که نیازمند اقدامات اساسی مبتنی بر نگاه پژوهشی وکارشناسی است.

همایش رؤسا و اعضای کمیته های تخصصی پژوهشی اتاق فکر مدیریت شهری کاشان با حضور شهردار کاشان، نماینده ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در کاشان و آران و بیدگل، اعضای شورای اسلامی شهر، مدیران شهری و بیش از ۷۰ نفر از اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه ها به همت معاونت برنامه ریزی و هماهنگی شهرداری کاشان برگزار شد.